To je to što me zanima!

Hajduk tražio odgodu u HNL-u zbog Man. Cityja, Rijeka odbila

Na Poljudu su htjeli dobiti više vremena za pripremu velike europske utakmice, borbe za četvrtfinale juniorske Lige prvaka, ali odgode neće biti
Vidi originalni članak

U želji da sačuva momčad za utakmicu generacije, osminu finala Uefine Lige mladih protiv Manchester Cityja na Poljudu 28. veljače u 14 sati, Hajduk je zamolio odgodu prvenstvene utakmice protiv Rijeke kolo ranije.

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada za 112. rođendan Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U HNS-u nisu imali ništa protiv odgode, smatrali su da treba biti kolegijalan i podržati klubove koji igraju u Europi, ali za to se morala složiti i druga strana, Rijeka. Na Rujevici su, međutim, neslužbeno tu opciju odbili i rekli jer im, kažu, remeti plan i program rada. U subotu bi trebali ponuditi svoju verziju priče.

Mladi hajdukovci su u Sesvetama, gdje ih u subotu od 11 sati očekuje prvenstvena utakmica, a HNS je doskočio kompromisnom rješenju s rasporedom pa će derbi protiv Rijeke biti u četvrtak u 10 sati. To znači da će do utakmice protiv Cityja Hajduk imati pet dana odmora.

Dinamo, Rijeka i Hajduk bore se za naslov. Branitelji naslova "bili" na trećem su mjestu s 38 bodova, Rijeka je na 39, a Dinamo, koji ima utakmicu više, osvojio je 41 bod.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • vorda0401 18.02.2023.

    Lažovi.Odgođena je ta utakmica 🖕

  • peroprco 18.02.2023.

    Čista laž da im Rijeka nije udovoljila

  • dtoma910000@gmail.com 18.02.2023.

    Bravo Rijeko !

Komentiraj...
Vidi sve komentare