To je to što me zanima!

Čuić opet zabio, Hajduk izborio play-off Lige prvaka! Na Poljud sad mogu doći i Liverpool, Real

Hajdukovci su u hladnu Bjelorusiju donijeli velikih 3-0 i s 1-1 potvrdili prolazak u play-off juniorske Lige prvaka. Sada im prijete Real, Liverpool, PSG, a protivnika će saznati 14. prosinca
Vidi originalni članak

Juniori Hajduka igrat će u play-offu Lige prvaka! Hajdukovci su na uzvratu u Minsku sačuvali veliku prednost s Poljuda (3-0) odigravši 1-1 s prvakom Bjelorusije te su s ukupnih 4-1 prošli dalje.

U teškim i hladnim uvjetima u Minsku nije bilo previše nogometa u prvih 45 minuta, a baš je na isteku prvog dijela domaćin priredio "ledeni" tuš za Splićane kada je Knjazev s 18 metara pogodio iz slobodnog udarca.

Hajdukovci su se otvorili u nastavku, stvarali prilike dok kombinacija Čuić - Hrgović nije urodila plodom. Čuić je pogodio u 72. minuti i tada ugasio nade Bjelorusa. Mogao je Hajdukov topnik ubrzo zabiti i za preokret, no ostalo je do kraja bez pobjednika.

Za tri tjedna, 14. prosinca, održat će se ždrijeb play-offa, a Hajduku sada prijete velikani poput PSG-a, Liverpoola, Real Madrida i drugih koji i dalje mogu biti drugoplasirani u svojoj skupini.

Hajduk će za protivnika imati upravo jednu od drugoplasiranih ekipa, a igrat će se na jednu utakmicu i to na Poljudu 8. ili 9. veljače.  Pobjednik tog susreta plasirat će se u osminu finala Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • 25.11.2021.

    Stvarno jedna dobra ekipica.. Mora se priznati ima tu jako "dobrog materijala". Nadam se da će ih Hajduk znati uvesti u prvu momčad i tamo ih neko vrijeme i zadržati. Sretno!

  • 24.11.2021.

    Bravo mladi Hajduci. HŽV

  • vedii888 24.11.2021.

    koga briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare