Obavijesti

Sport

Komentari 108

Čuić opet zabio, Hajduk izborio play-off Lige prvaka! Na Poljud sad mogu doći i Liverpool, Real

Čuić opet zabio, Hajduk izborio play-off Lige prvaka! Na Poljud sad mogu doći i Liverpool, Real
3

Hajdukovci su u hladnu Bjelorusiju donijeli velikih 3-0 i s 1-1 potvrdili prolazak u play-off juniorske Lige prvaka. Sada im prijete Real, Liverpool, PSG, a protivnika će saznati 14. prosinca

Juniori Hajduka igrat će u play-offu Lige prvaka! Hajdukovci su na uzvratu u Minsku sačuvali veliku prednost s Poljuda (3-0) odigravši 1-1 s prvakom Bjelorusije te su s ukupnih 4-1 prošli dalje.

U teškim i hladnim uvjetima u Minsku nije bilo previše nogometa u prvih 45 minuta, a baš je na isteku prvog dijela domaćin priredio "ledeni" tuš za Splićane kada je Knjazev s 18 metara pogodio iz slobodnog udarca.

Hajdukovci su se otvorili u nastavku, stvarali prilike dok kombinacija Čuić - Hrgović nije urodila plodom. Čuić je pogodio u 72. minuti i tada ugasio nade Bjelorusa. Mogao je Hajdukov topnik ubrzo zabiti i za preokret, no ostalo je do kraja bez pobjednika.

Za tri tjedna, 14. prosinca, održat će se ždrijeb play-offa, a Hajduku sada prijete velikani poput PSG-a, Liverpoola, Real Madrida i drugih koji i dalje mogu biti drugoplasirani u svojoj skupini.

Hajduk će za protivnika imati upravo jednu od drugoplasiranih ekipa, a igrat će se na jednu utakmicu i to na Poljudu 8. ili 9. veljače.  Pobjednik tog susreta plasirat će se u osminu finala Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
2. KOLO LIGE PRVAKA 12:00 , MINSK
Minsk
Knjazev 45'
1 : 1
Hajduk
Čuić 72'
Sortiranje događaja
90+3'

Kraj utakmice u Minsku! Hajduk je sačuvao prednost s Poljuda i s ukupnih 4-1 izborio play-off Lige prvaka u kojemu prijete mnogi velikani, poput Reala, Liverpoola, PSG-a...

Hajduk će igrati protiv drugoplasirane momčadi iz neke od skupina, a tu će utakmicu igrati na svom Poljudu 8. ili 9. veljače.

88'

Vrcić je presjekao jednu loptu i šutirao s 28 metara, otišlo je malo iznad gola.

77'

Mogao je Čuić sada sve okrenuti u nekoliko minuta, bio je sam na sedam metara i pogodio protivničkog igrača.

72'

GOOOOOOOOOOL! Čuić za 1-1!

Opet akcija Hrgović - Čuić. Hrgović je odvozio slalom po lijevoj strani, ušao u šesnaesterac i dodao Čuiću, koji pravom bombom pogađa za 1-1 i gasi nade Bjelorusa.

65'

Prijete i Bjelorusi. Odlično je po krilu prošao Knjazev i ubacio, a spasio je Pukstas. Odmah potom Kniazev ulazi u šesnaesterac i s 10 metara šutira pored gola.

Komentari 108