To je to što me zanima!

Hajduk uzima Gorici sportskog direktora, a trener u - Bugarsku

Litavski čudotvorac nastavit će provoditi svoju sportsku politiku na Poljudu, na mjestu koje je ostalo prazno nakon što je Jakobušić smijenio Ivana Kepčiju i Marija Stanića
Vidi originalni članak

Prva vijest koja se zakotrljala iz Splita u subotu poslijepodne glasila je: Valdas Dambrauskas i Kristijan Kahlina u paketu dolaze u Hajduk.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, Hajduk je, čini se, uhvatio drugog kapitalca iz hita HNL-a Gorice. Isto je Litavac, ali nije trener Dambrauskas nego sportski direktor Nikoličuis Mindaugas (37).

Čovjek koji je u Velikoj Gorici složio sjajnu momčad, koja trenutačno ima 12 bodova više od Hajduka. S istim brojem utakmica.

Treba li naglašavati: bez velikog budžeta. Otkako je došao u Goricu u zimi 2018., turopoljski je prvoligaš za odštete igrača platio tek nešto više od 500.000 eura, a prodao ih za pet i pol milijuna. S tim da je rezultat tu, a najvredniji eksponat Kristijan Lovrić, koji je zakucao i na vrata reprezentacije, tek čeka transfer.

Čini se kao idealan izbor za svakoga, pa kako onda ne bi bio za Hajduk, koji je potonuo na peto mjesto, daleko od vrha, a predsjednik Lukša Jakobušić počistio je cijelu struku kluba, počevši sa sportskim direktorom Ivanom Kepčijom i savjetnikom Mariom Stanićem.

Mindaugas je u subotu bio u Splitu i posao bi se trebao dogovoriti tijekom nedjelje.

A iz Gorice doista odlaze i trener Valdas Dambrauskas (43) i Kahlina (28). Ali njihovo je odredište bugarski velikan Ludogorec.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • biberrr 03.01.2021.

    Prezidente Jakobušić je učinija veliki potez,najjačeg sportskog direktora HNLa je oteja glavnom konkurentu za Europu. Bićemo jopet šampijoni dogodine!

  • 03.01.2021.

    Navedi mi jednog igrača koji trenutno iz ljubavi igra za Hajduk?

  • dobar dan 333 03.01.2021.

    I golman i trener su dobro izabrali...idu u klub koji igra europu stalno...dobro za njih..onako ljudski gledajucuA ovaj u hajduku jedino ako ga ostave da radi na miru...mozda uspije...ne ide nista preko noci

Komentiraj...
Vidi sve komentare