To je to što me zanima!

Hajduk: Verpakovskis 'izgubljen’ u Sijera Leoneu!

Nitko u Hajduku ne zna gdje je Letonac Maris Verpakovskis, a on se odmara u opasnoj afričkoj zemlji, u kojoj je donedavno bjesnio građanski rat
Vidi originalni članak

Ne znam gdje je Maris. Koliko sam čuo, odmara se negdje na Maldivima, kaže mirno Hajdukov sportski direktor Tomislav Erceg. Sigurno bi bio zabrinutiji da je znao da je Maris, zapravo, u Sijera Leoneu.
Maris Verpakovskis, Hajdukov letonski napadač, s prijateljem je otišao u tu opasnu afričku zemlju, u kojoj je donedavno bjesnio građanski rat i u kojoj još nikom ne mogu jamčiti sigurnost. Prijatelj tamo snima dokumentarne filmove, a Marisov nestanak postao je tajanstven prije nekoliko dana. Zvali su ga mnogi iz Hajduka, od uprave do suigrača, željeli su ga pozvati da se vrati prije i zaigra na Dvoranskom prvenstvu. Iako mu je trener dao slobodno do 14. siječnja, otkazi igrača natjerali su Jarnija da skrati Letončev odmor. Međutim, Marisa nitko nije uspio dobiti. Svi njegovi mobiteli danima su isključeni, nije se javio nikom. Čak ni prijateljima. I zbog toga su se svi naglo zabrinuli, čak i ne znajući da je otišao u Sijera Leone. Što će tek sad biti...
Ta zapadnoafrička država, poznata po rudnicima dijamanata i prelijepim plažama na obalama Atlantika, i danas je sinonim za opasnost. Uostalom, zapadne zemlje još su rezervirane prema posjetu svojih građana Sijera Leoneu, u kojem je nakon rata razoružano čak 17.000 odmetnika i pripadnika privatnih vojski.


PREPOZNATLJIV PO REGISTRACIJI "MV 9"
Maris Verpakovskis u Letoniji je velika zvijezda, a vrlo je osebujan, vedar i simpatičan tip. I u Split je sa sobom donio nešto od zvjezdanog statusa, pa ga na gradskim ulicama već prepoznaju po jednom od najluksuznijih BMW-ovih modela - M6. Koji je još primjetljiviji zbog registarske pločice na kojoj piše samo - MV 9. Automobil je dovezao izravno iz Letonije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • badboy_zg 12.01.2008.

    haha ,jadan nije dobil placu u PROVINCIJSKOM klubu ,pa je isel po malo dijamanata da prehrani zenu i djecu... haha

  • uskok 11.01.2008.

    il bar u Mauritaniju.....

  • Kotimane 11.01.2008.

    A mogo si otić u Sjevernu Koreju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare