To je to što me zanima!

Hajduk želi jednog od najboljih mladih nigerijskih napadača?!

Olanrewayu Kayode je bio odličan na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Turskoj za igrače do 20 godina, zabio je dva gola i upisao dvije asistenacije
Vidi originalni članak

Nakon Jeana Kouassija Hajduk bi mogao dobiti još jednog igrača s afričkog kontinetna. Riječ je o napadaču nigerijske U-20 reprezentacije Olanrewaju Kayodeu.

Kayode je bio odličan na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Turskoj za igrače do 20 godina, zabio je dva gola i upisao dvije asistenacije. Tamo se u njegove kvalitete imao prilike uvjeriti i sportski direktor 'bijelih' Jens Andersson.

Nakon prvenstva Kayode je trebao otići u Tunis, ali taj mu je transfer propao, a čini se kako je sad blizu Poljuda, tvrde nigerijski mediji. Zasad nije poznato koliku bi Hajduk odštetu morao platiti za mladog Nigerijca, kao ni koliko plaću bi mu morao dati.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • The_Man 14.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gospon fulir 13.08.2013.

    Kak sad to pa kaj nemate vi onu briju "naša dica" i te šprehe? Licemjeri...

  • cirkus777 13.08.2013.

    bit ce bolji od soudanija jer taj da je ista vridio nebi dosa u dinama sa 26godina.dinamo najvise uzima hajdukove otpatke,zato sudce i ostalu bagru triba dobro podmaziva pa da svake godine inamo europski dinamo sa jurcicem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare