To je to što me zanima!

'Hajduk živi vječno pa ove 103 godine i nisu nešto posebno'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brojni čestitari danas su došli na proslavu Hajdukova 103. rođendana. Proslava će kulminirati prijateljskom utakmicom s talijanskim prvoligašem Udineseom u utorak
Vidi originalni članak

Prigodnim programom Hajduk je danas proslavio 103. rođendan, a brojni čestitari došli su mu poželjeti još puno godina i sportskih uspjeha.

Tijesan je bio Bijeli salon stadiona na Poljudu da primi sve čestitare, bivše i sadašnje igrače i dužnosnike, predstavnike društveno-političkog života i navijača koji su došli zaželjeti sve najbolje slavljeniku.

- Hvala svima na čestitkama i lijepim željama. Brojka 103 sugerira kako se radi o starcu, no s obzirom da Hajduk živi vječno, 103. rođendan i nije nešto posebno puno - kazao je dobro raspoloženi predsjednik kluba Marin Brbić i dodao:

- Veseli me što je na proslavu došlo jako puno ljudi, što rezultatski i financijski svaki dan idemo naprijed. Očekujemo da i budućnost bude svijetla, jer svaki dan, korak po korak, idemo naprijed.

Danas je predstavljena i knjiga 'Od barba Lukine skule do akademije baluna' autora Jurice Gizdića, 16. po redu knjiga ovog plodnog autora o Hajduku.

- Knjiga govori o Hajdukovoj omladinskoj školi, koja je osnovana 17. ožujka 1919. godine i daje prikaz o svemu što se u njoj događalo u proteklih 95 godina, trofeje koje su osvajali, igrače koje je iznjedrila... - kazao je autor i otkrio kako je po prvi put objavljen podatak o čak 37 naslova prvaka i Kupova, koje su pioniri, kadeti i juniori Hajduka osvajali u svojoj dugoj povijesti.

Hajdukovci su se danas sjetili i preminulih članova, na grobove osnivača i obnovitelja Hajdukove nogometne škole Luke Kaliterne i Ante Mladinića, te najtrofejnijeg trenera Tomislava Ivića, kao i za sve navijače i članove kluba poginule u Domovinskom ratu položeni su vijenci. Centralni događaj proslave je rođendanska utakmica protiv talijanskog Udinesea, koja se igra u utorak 18. veljače u 17.00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • dinamojavolim 14.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dinamojavolim 14.02.2014.

    treba vas izbacit iz lige ... najveca greska od mamica je to sto vas je ostavio u prvoj ligi

  • dinamojavolim 14.02.2014.

    hajduk vjecno iza dinama i da nema dinama i mamica vec bi bili u 4 lizi ... kaj bute vi slavili nemate ni za kiflu

Komentiraj...
Vidi sve komentare