To je to što me zanima!

Hajdukov kombi na bugarskoj granici: Alo, pa di je zapelo!?

STOP Hajdukovi oružari, koji kombijem prevoze opremu u Tursku, zapeli su na bugarsko-turskoj granici. Bugari ih ne puštaju zbog "nepotpune dokumentacije"
Vidi originalni članak

Hajduk je odmah reagirao te dokumentaciju poslao elektroničom poštom, faksom i DHL-om u Bugarsku, no bugarska carina priznaje samo originalne dokumente, a dok oni stignu do Svilengrada, proći će najmanje dan-dva...

Hajdukova prethodnica, ekonom Miro Čolak, maseri Domeniko Sisgoreo i Josip Grujica, krenuli su u subotu prema turskom Beleku kako bi prevezli opremu.

Čekaju dokumente u hotelu na granici

No još nisu ni blizu odredišta. Zapeli su na bugarsko-turskoj granici i pitanje je kad će dalje.

Momčad Hajduka s Poljuda je krenula prema Zagrebu, odakle će ići zrakoplovom na pripreme u turski Belek. Već je nekoliko godina uobičajeno da oružar i maseri, kao prethodnica, otputuju kombijem i dovezu opremu. Put od Splita, preko Zagreba, Beograda, Sofije i Istanbula dug je oko 2300 kilometara, treba im više od 30 sati vožnje, no Hajduk je prisiljen štedjeti na svemu, pa i na transportu.

Velika količina opreme u zrakoplovu iziskuje i visoke troškove, pa su na Poljudu procijenili da im je jeftinije poslati opremu kombijem. Dva puta im se isplatilo, treći put - neće. Sve su na Poljudu dobro iskalkulirali, osim jedne pojedinosti, a to je bugarska carina. Naišla je Hajdukova prethodnica na neumoljivog bugarskog carinika, koji ih ne pušta u Tursku zbog “nepotpune dokumentacije”.

Dinamo igra pet utakmica u La Mangi

Prijeko potrebna oprema za pripreme zaglavila je u bugarskom Svilengradu i neizvjesno je kad će krenuti prema Beleku.

Izvjesno je da je Dinamo krenuo u La Mangu. U Španjolskoj će odigrati pet utakmica u 13 dana. Protivnici su Stromsgodset, Piast Gliwice, CSKA Moskva, Liteks i Šahtar.

- U Španjolskoj ćemo imati naglasak na taktiku, loptu, disciplinu igre - rekao je Zoran Mamić.

Zbog sudske zabrane s Dinamom nije otišao Zdravko Mamić.

- Svakodnevno smo skupa, u komunikaciji smo i savjetujemo se. Funkcioniramo kao do sada, ni prije nisam često boravio kod njega u kancelariji.

Šifo ostaje: Nema ništa od prodaje

- Normalno mi komuniciramo, komentiramo, tražim savjete od njega... Funkcioniramo kao i do sada - kaže Mamić, koji je demantirao da će Gordon Schildenfeld biti prodan.

- Trenira, spreman je i jedva čeka da konačno zaigra.

24sata
Idi na 24sata

Komentari 129

  • kamenpokamen 27.01.2016.

    Ovi Bugarski policajci i carinici su najveca olos.Tko nije putavao u Bugarsku to nezna.Cigani majku im njihovu.

  • depeche_mode 27.01.2016.

    Šta kombijem do Turske? Nakon 30 sati vožnje u jednom smjeru, dobro da pogode i teren.

  • paradiso77 26.01.2016.

    tko jos putuje u tursku kombijem?!e moj hajduce

Komentiraj...
Vidi sve komentare