Obavijesti

Sport

Komentari 129

Hajdukov kombi na bugarskoj granici: Alo, pa di je zapelo!?

Hajdukov kombi na bugarskoj granici: Alo, pa di je zapelo!?
2

STOP Hajdukovi oružari, koji kombijem prevoze opremu u Tursku, zapeli su na bugarsko-turskoj granici. Bugari ih ne puštaju zbog "nepotpune dokumentacije"

VIDEO

Hajduk je odmah reagirao te dokumentaciju poslao elektroničom poštom, faksom i DHL-om u Bugarsku, no bugarska carina priznaje samo originalne dokumente, a dok oni stignu do Svilengrada, proći će najmanje dan-dva...

Hajdukova prethodnica, ekonom Miro Čolak, maseri Domeniko Sisgoreo i Josip Grujica, krenuli su u subotu prema turskom Beleku kako bi prevezli opremu.

Čekaju dokumente u hotelu na granici

No još nisu ni blizu odredišta. Zapeli su na bugarsko-turskoj granici i pitanje je kad će dalje.

Momčad Hajduka s Poljuda je krenula prema Zagrebu, odakle će ići zrakoplovom na pripreme u turski Belek. Već je nekoliko godina uobičajeno da oružar i maseri, kao prethodnica, otputuju kombijem i dovezu opremu. Put od Splita, preko Zagreba, Beograda, Sofije i Istanbula dug je oko 2300 kilometara, treba im više od 30 sati vožnje, no Hajduk je prisiljen štedjeti na svemu, pa i na transportu.

Velika količina opreme u zrakoplovu iziskuje i visoke troškove, pa su na Poljudu procijenili da im je jeftinije poslati opremu kombijem. Dva puta im se isplatilo, treći put - neće. Sve su na Poljudu dobro iskalkulirali, osim jedne pojedinosti, a to je bugarska carina. Naišla je Hajdukova prethodnica na neumoljivog bugarskog carinika, koji ih ne pušta u Tursku zbog “nepotpune dokumentacije”.

Dinamo igra pet utakmica u La Mangi

Prijeko potrebna oprema za pripreme zaglavila je u bugarskom Svilengradu i neizvjesno je kad će krenuti prema Beleku.

Izvjesno je da je Dinamo krenuo u La Mangu. U Španjolskoj će odigrati pet utakmica u 13 dana. Protivnici su Stromsgodset, Piast Gliwice, CSKA Moskva, Liteks i Šahtar.

- U Španjolskoj ćemo imati naglasak na taktiku, loptu, disciplinu igre - rekao je Zoran Mamić.

Zbog sudske zabrane s Dinamom nije otišao Zdravko Mamić.

- Svakodnevno smo skupa, u komunikaciji smo i savjetujemo se. Funkcioniramo kao do sada, ni prije nisam često boravio kod njega u kancelariji.

Šifo ostaje: Nema ništa od prodaje

- Normalno mi komuniciramo, komentiramo, tražim savjete od njega... Funkcioniramo kao i do sada - kaže Mamić, koji je demantirao da će Gordon Schildenfeld biti prodan.

- Trenira, spreman je i jedva čeka da konačno zaigra.

24sata
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku