To je to što me zanima!

Hajdukovac potpisao za LASK: 'Jako je talentiran, na popisu su ga imali neki vrhunski klubovi'

Klub ima dugu tradiciju, mnogo navijača i isto toliko potencijala. Naravno, razgovarao sam i sa suigračem iz Hajduka Lukasom Grgićem i dobio vrlo detaljne informacije o klubu, kazao je Marin Ljubičić
Vidi originalni članak

Ono o čemu se proteklih dana šuškalo, sada je dobilo i službenu potvrdu. Hajdukovac Marin Ljubičić (20) potpisao je jednogodišnju posudbu u LASK Linz, uz opciju otkupa ugovora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi napadač Hajduka otputovao je s momčadi na pripreme u Austriju, a od suigrača se oprostio u nedjelju nakon što je prošao liječničke preglede u Linzu. U 44 utakmice za seniorsku vrstu 'bilih' Ljubičić je zabio devet golova uz četiri asistencije.

- Jako sam sretan što sam u LASK-u. Klub ima dugu tradiciju, mnogo navijača i isto toliko potencijala. Naravno, razgovarao sam i sa suigračem iz Hajduka Lukasom Grgićem i dobio vrlo detaljne informacije o klubu. Ova razmjena i vrlo dobri razgovori sa sportskim menadžmentom bili su presudni za moju odluku - kazao je Ljubičić.

KOMENTAR Posudba Ljubičića: Vrlo rizična avantura koja bi se Hajduku mogla lako obiti o glavu...

- Marin ima veliki talent, na popisu su ga imali neki vrhunski klubovi u zemlji i inozemstvu. Unatoč jakoj konkurenciji, uspjeli smo ga uvjeriti u svoj put. Ova posudba, uključujući i opciju kupnje, važan je dio našeg planiranja momčadi, s čime ćemo nastaviti raditi u narednim tjednima - kazao je sportski direktor LASK-a Radovan Vujanović.

Ljubičić je za Hajduk debitirao u ožujku 2021. u 3-0 pobjedi 'bilih' protiv Zagreba u Kupu, a (zasad) posljednju odigrao je protiv Dinama na Maksimiru u zadnjem kolu prošle sezone.

LJUBIČIĆ U LINZ Hajduk poslao velikog talenta na posudbu u austrijski LASK

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • eugen123 29.06.2022.

    sad kad se vrati u Dinamo 🤣🤣🤣🤣

  • ujo5 28.06.2022.

    Sretno mislim da će i uspit u Lasku dosad dokazano evo primjer Juranović od kad je otišo explodiro otimaju se za njega.... Mislim da će tako bit i sa Ljubičićem ne vjerujem da će se vratit jer do tad će bili se raspast i vjerojatno 4 bit po običaju Lask mu je dobra odskočna

  • Exterminator 28.06.2022.

    Ko je ovaj ? Jel igrao u HNL ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare