To je to što me zanima!

Hajdukovci konzultiraju čak i Igora Štimca pri izboru trenera

Nedjelja nije bila neradna za čelnike Hajduka koji su u subotu ostali bez trenera. Ozbiljnih kandidata ema na vidiku, ali zato Igor Štimac pomaže pronaći pravoga
Vidi originalni članak

Kasno sinoć čelnici Hajduka, sastali su se s gradonačelnikom Splita Željkom Kerumom, koji je po funkciji i najveći dioničar splitskoga kluba. Ono što je za mnoge neobično je da je na sastanku bio i nekadašnji igrač Hajduka, a danas kandidat za mjesto predsjednika HNS-a, Igor Štimac, koji je i inače vrlo blizak Kerumu. Nije tajna kako ga gradonačelnik Splita često kontaktira i pita za savjet što napraviti kada je Hajduk u pitanju.

Obzirom na kasni početak sastanka nikakvi detalji nisu procurili u javnost, no prema ranijim najavama čelnika Hajduka, riječ je bila tek o konzultacijama i smjernicama koje su dobili, kako bi tijekom današnjeg dana započeli pregovore s potencijalnim kandidatima.

Podsjetimo, kao najizgledniji kandidat i dugoročno rješenje figurira trener Splita Ivan Katalinić i na čelnicima 'bijelih' je zadatak da pronađu nekoga tko će popuniti klupu u pet kola prije kraja sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • damba1966 18.04.2011.

    A baš su pravog našli za konzultacije.Mogli su pitati modnog mačka polje bi prošli

  • torcidasigecica 18.04.2011.

    lako ti je bit dynamu prvi kad je iza njega sva sudacka masinerija,siric i osjecka ekipa,23 milijona kn od grada zagreba,a onda mamic koji nije svoju kunu ulozio prodaje svoje igrace prko dynama i uzima profit,znaci ima profit a grad zg ga financira,a u hns-u su njegovi sluge,budale markovic i stari srebric i nepismeni brand suker.

  • aragon 18.04.2011.

    ako dodje taj majmun onda je s razlogom napravio ovu usranu liga 16 , pa mu bude uspjeh dok kaze da je bio 9.

Komentiraj...
Vidi sve komentare