To je to što me zanima!

Hajdukovci odveli Hrvatsku u Elitno kolo kvalifikacija za Euro

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti uspjela je ostvariti zacrtani cilj i plasirati se u drugi krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Armeniji. Za to su najzaslužniji Šego i Palaversa
Vidi originalni članak

U posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici na turniru prvog kruga u Češkoj, Hrvatska U-19 snage je odmjerila s reprezentacijom domaćina te osvojenim bodom osigurala Elitno kolo.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti uspjela je ostvariti zacrtani cilj i plasirati se u drugi krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Armeniji.

Na turniru Skupine 3 koji je odigran u Kromerižu i Zlinu, izabranici Ivana Gudelja remizirali su s Makedonijom, pobijedili Luksemburg te neriješenim s domaćinom Češkom izborili drugo mjesto na tablici.

Šego je doveo Hrvatsku U-19 u vodstvo, a Češka je krajem prvog i početkom drugog dijela preokrenula preko Slamene i Fukale. Konačnih 2:2 postavio je Palaversa u samoj završnici, u 89. minuti utakmice. Makedonija je u drugoj utakmici trećeg kola pobijedila Luksemburg 2:0.

Ždrijeb skupina Elitnog kola na rasporedu je 6. prosinca.

Kvalifikacije za EP U-19, Skupina 3:

  1. Češka 7
  2. Hrvatska 5
  3. Makedonija 4
  4. Luksemburg 0
Idi na 24sata

Komentari 11

  • svi-smo-isti 21.11.2018.

    Bili bolji od Makedonije i Luxemburga, iza Ceske. Veliki uspjeh.

  • no no 20.11.2018.

    HAJDUK,kako to gordo zvuci. Prkos mocnome,zastitu Slabome,KLUB neka se zove HAJDUK.

  • sportas03 20.11.2018.

    Ma pazi reprezentacija sa kojima se mi mučimo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare