To je to što me zanima!

Hajdukovcima za prolazak protiv Deportiva 5000 €

Deportivo je bolja momčad od nas, no na Poljudu, pred našom publikom, idemo po pobjedu i prolaz, rekao je trener Hajduka Goran Vučević
Vidi originalni članak

Za razliku od Deportiva, koji nema posebne premije za utakmicu s Hajdukom, svaki igrač Hajduka bi za prolaz postao bogatiji za 5000 eura. Gosti najavljuju ofenzivniju postavu s četiri igrača u zadnjoj liniji, a upitni za nastup su ozlijeđeni Xisco, Manuel Pablo i Ze Castro. Vučević ne može računati na Rubila, a virozni su Andrić i Kalinić. Unatoč tome, trener Hajduka je optimističan.
- Deportivo je bolja momčad od nas, imaju više šansi za prolaz, no ja ne bih bio trener Hajduka kad bih se pomirio s time. Na našem stadionu, pred našom publikom, idemo po pobjedu i prolaz.
Torcida je pozvala sve navijače, bez obzira na koju tribinu dolaze, da ponesu šalove s klupskim obilježjima, kako bi i na taj način stvorili što bolju atmosferu i dali potporu igračima.
Okupljanje navijača je u 17.30 na Peristilu, gdje će nakon molitve u crkvi Svetog Duje organizirano krenuti prema Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PeGO 26.08.2008.

    ovo su navijači! svi skupa se pomolit i onda na utakmicu a ne ko BBB, hrgović da gol za dinamo i oni ga pljuju ccc

  • since1950 26.08.2008.

    odma izvadit 5000 eura jer IDEMO DALJE!

  • qwerty123456789 26.08.2008.

    bit će lijepo gledat ovu utakmicu =) kakav god rezultat bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare