To je to što me zanima!

Hajdukove mlade zvijezde Grcić i Tomičić u Dinamu

Kadetima Marku Grciću i Ivanu Tomičiću istekli su stipendijski ugovori, a splićani im nisu ponudili novi. Priliku je iskoristio Dinamo i uzeo mladiće...
Vidi originalni članak

Dinamo se po istom scenariju kao sa Šibenikom i mladim talentom Ademijem, okoristio nepažnjom Hajduka kojem će oteti dvojicu sjajnih talenta Marka Grcića i Ivana Tomičića. Naime, splićani kadetskom dvojcu (obojica 1993. godište), nakon isteka stipendijskih ugovora, nisu ponudili novi. 'Modri' su, dakako, vrebali iz prikrajka, a nepažnjom Hajduka su doveli i treće mlado pojačanje. Dinamo je tako prekršio nepismeni dogovor s Hajdukom kojim se obvezuju da jedno drugom neće otimati igrače. S Poljuda i iz Maksimira nisu htjeli ništa komentirati, pišu Sportske novosti.
Dinamo je angažiranjem Zajeca i trojice mladih igrača početkom lipnja, konkurentima dao do znanja da imaju velike ambicije za sljdeću sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ultras_st 05.06.2010.

    glavno je ovima iz uprave hajduka da kockaju u spaladiumu u novoj kockarnici ... po cilu noc ja njih vidim to se kocka i opija od jutra do sutra ne rade oni nikakav posao to su muktaši... a u vezi nogometaša ja ih poznajem obojicu koliko god ja volio hajduk i bio mi drag taj mi se klub počinje gadit zbog tih ljudi iz uprave ...i na kraju malon grčiću želim sve najbolje u njegovoj nogometnoj karijeri jer mali je prva liga !!!

  • _lackovic_ 05.06.2010.

    s obzirom na poznate hajdukove loše procjene mladih talenata (boban, modrić), ne bih se čudio da bar jedan od ove dvojice završi u jačem europskom klubu.

  • pero 4000 05.06.2010.

    @torca-ja se slažen s tobon da hajduku ne tribaju igrači koji neće ginit za klub,nego idu za lovon.al ovi momci nisu ništa krivi,isteka in je ugovor,a hajduk in nije ponudija novi ugovor!i šta bi sad tribali?pristat igrat balun??

Komentiraj...
Vidi sve komentare