To je to što me zanima!

Hajdukovi Brazilci izgubili se na Marjanu pa otpušteni

Brazilci Ze Anderson i Adriano nisu uspjeli pronaći ostatak momčadi i lutali su pet kilometara prije negoli su se nekako vratili na Poljud
Vidi originalni članak

Uoči jutarnjeg treninga Hajduka na Marjanu brazilski dvojac koji je u Split stigao na probu s ostatkom momčadi istezao se na stadionu. Krenuvši prema Marjanu, Brazilci su shvatili da nemaju prijevoz, a nitko se nije ponudio da ih poveze. Maser Radojković ih je na kraju odveo svojim automobilom. Zbog nesporazuma ih je iskrcao na krivome mjestu; umjesto na Vidilici, ostavio ih je na Institutu. Ze Anderson i Adriano su jedno vrijeme trčali, no kad su shvatili da momčadi nema i da su se izgubili, krenuli su natrag. Budući da ne poznaju grad, umjesto da nastave u pravcu u kojem ih je Radojković uputio, vratili su se putem kojim su stigli automobilom i koji ih je vodio kroz kilometar dugi tunel ispod Marjana, kroz koji pješaci zbog sigurnosti inače ne prolaze.
Fradelić i Radojković su ih neuspješno pokušavali locirati, a Brazilci su se nakon pet kilometara lutanja na Poljud vratili umorni, iscrpljeni i razočarani. Tamo ih je dočekala vijest da nisu zadovoljili na probi i da se mogu spakirati i vratiti kući.

AVRAM GRANT U ČETVRTAK DOLAZI NA POLJUD NA ZAVRŠNE PREGOVORE
Prema neslužbenim informacijama, koje u Hajduku nisu željeli potvrditi, danas popodne bi se na Poljudu, na završnim pregovorima oko preuzimanja mjesta trenera, trebao pojaviti dugo očekivani Avram Grant. Sam dolazak izraelskog trenera potvrda je da su pregovori otišli prilično daleko, a kako saznajemo od izvora bliskog vodstvu kluba, angažman ovisi isključivo o ponudi Hajduka, koju moraju odobriti i krupni dioničari. U tiskovinama se kao Grantov uvjet dosad spominjao iznos od čak milijun eura po sezoni, no riječ je o znatno manjem iznosu, koji bi mogao doseći milijunski iznos jedino u slučaju maksimalnih uspjeha Hajduka u iduće dvije sezone.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mirni1 20.11.2008.

    vratit će njih grant kad posloži momčad

  • z501 19.11.2008.

    jadni ljudi

  • nix_zgd 19.11.2008.

    te brazilce su uzeli samo za publicitet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare