To je to što me zanima!

Hajdukovi otpisani pozivaju na dvoboj, za trenera uzeli Špacu

Bila bi to kvalitetna i borbena utakmica. Mi bi to s guštom odigrali, ali ne vjerujem da će Hajduk pristati, rekao je Duje Čop, jedan od desetak otpisanih igrača Hajduka
Vidi originalni članak

Skupina 'otpisanih' igrača Hajduka, koje su u svom mandatu s Poljuda potjerali Balakov, Nižetić i Maleš uzvraća 'rukavicom izazova' - pozivaju Hajduk na međusobni ogled, protiv momčadi po izboru Balakova. Štoviše, već su za svog trenera odabrali Stanka Poklepovića, a predlažu da se zarada od ulaznica usmjeri u humanitarne svrhe.

- Rado bih se odazvao, kako zbog humanitarnog karaktera, tako i zato jer je ovo što se događa u Hajduku sramota. Bio sam dio stožera koji je selektirao navedene igrače, sve su to 'naša dica', koja imaju kvalitetu. Ako smo i pogriješili u jednom ili dvojici, nemoguće je da smo pogriješili u svih 11 - tvrdi Poklepović i dodaje kako mu je drago da su mu igrači pozivom i povjerenjem ukazali čast.

- Siguran sam da bi ova postava bila barem druga u HNL-u, a vjerujem da bi skupili i više bodova nego aktualna.

U dobar rezultat ne sumnjaju ni igrači, no naglašavaju kako im nije namjera osveta, dokazivanje ili rušenje aktualnog vodstva kluba.

- Naravno da bih se odazvao, a vjerujem i da bi utakmica bila korektna. Mi bi svakako imali veći motiv za pobjedu - kaže Goran Jozinović, a Božidar Radošević dodaje:

- Vjerujem da bi na Poljud privukli 10-15 tisuća gledatelja, a u našu pobjedu uopće ne sumnjam.

Uz navedenu postavu, konkurenciju 'otpisanih' mogli bi pojačati Marijan Buljat, Hrvoje Vejić i Josip Barišić, koji treniraju odvojeno jer ne žele smanjiti ugovore, potom Mario Sačer koji je na posudbi u Varaždinu, te mladi igrači koji nisu u prvom planu kod Balakova, poput Dante Stipice, Marija Jelavića, Ivana Pešića...

Momčad 'otpisanih'

Radošević - Režić, Jonjić, Glumac, Jozinović - F. Andrijašević, M. Ljubičić, Oremuš, Trebotić, Tičinović - Čop

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bbbbb 30.11.2011.

    Eto što su Dalmatinci,samo gledaju kako zaj.....onoga drugoga.Prodali bi mater za 5 kuna,zato vam i je tako.

  • mojaprilika 30.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • netko iz 2 mase 30.11.2011.

    boli me ..... za jedne i druge

Komentiraj...
Vidi sve komentare