To je to što me zanima!

Hajduku 80.000 kn kazne zbog propusta u organizaciji derbija!

Utakmica Hajduka i Dinama je prekidana triput, zbog bacanja pirotehnike na teren, jer su rasistički vrijeđani gostujući igrači te zbog transparenta rasističkog sadržaja
Vidi originalni članak

Prije 12 dana odigrana je utakmica Hajduka i Dinama, a tek danas je disciplinski sudac Krešimir Vlajčević kaznio klub s Poljuda. Zbog propusta u organizaciji derbija, 'bili' će morati platiti 80.000 kuna! 

Utakmica je prekidana triput, zbog bacanja pirotehnike na teren, jer su rasistički vrijeđani gostujući igrači te zbog transparenta rasističkog sadržaja. 

Čelnicima Hajduka sigurno se neće svidjeti ova kazna jer su ionako u konstantom sukobu i s HNS-om i Udrugom 1. HNL. 

Plati, plati...

Kažnjeni su i djelatnici Karlovca, Velimir Zajec i Milan Šulentić, i to po mjesec dana zabrane obavljanja funkcija zbog vrijeđanja suca Svilokosa u poluvremenu utakmice Karlovac-Inter Zaprešić.

S 5000 kuna kažnjen je i klub, a s istom cifrom zbog organizacijskih propusta Zadar i Rijeka. 

Posljednju kaznu dobio je Goran Barišić kojem će ona zbog besparice i najteže 'pasti'. Isključen je protiv Dinama pa mora platiti 4.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • cimby 25.09.2011.

    Ako su paljenje i bacanje bengalki na teren , hukanje i vrijeđanje protivničkih igrača i sav ostali primitivizam navijanje i navijačka kultura onda molimo torcidu i bbb i ostale slične skupine da ne dolaze na stadione !!!!

  • kupus1007 23.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kupus1007 22.09.2011.

    aj dulence napusi se ako vi igrate sa max 1000 stalnih i to kod kuce netribas iskaljivat vamo svoju nelagodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare