To je to što me zanima!

Hajduku dvostruko veća kazna nego Dinamu zbog pirotehnike

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer kaznio je Hajduk s 15 tisuća kuna zbog pirotehnike tijekom pobjede protiv Intera, a Dinamo zbog baklju BBB u Varaždinu mora platiti sedam tisuća kuna
Vidi originalni članak

Hajduk je žestoko kažnjen zbog paljenja pirotehnike tijekom utakmice s Interom koja se igrala u nedjelju u 9. kolu domaćeg prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer odlučio je splitski klub kazniti s 15 tisuća kuna "zbog paljenja različitih pirotehničkih naprava na sjevernoj tribini stadiona u više navrata tijekom utakmice Hajduk - Inter Zaprešić".

Baklje su gorjele i u Varaždinu gdje je gostovao Dinamo, a zbog postupaka svojih navijača "modri" su prošli puno bolje od Hajduka. Dinamo je kažnjen sa sedam tisuća kuna, a Klakočer je po džepu udario i Varaždin koji kao organizator utakmice zbog bakljade Bad Blue Boysa u drugom poluvremenu mora platiti šest tisuća kuna.

Najblažu kaznu je dobila Istra. Ona zbog pirotehnike upaljene u 8. i 47. minuti tijekom utakmice s Rijekom mora platiti pet tisuća kuna kazne.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 25.09.2019.

    netko zaradi 20 milijuna utakmicom a netko placa kaznu od 15000 kn

  • darko darko 25.09.2019.

    I onda daj novinarima slobodu govora.

  • antonio45 25.09.2019.

    Kako to? Kako to?? Jos jedan dokaz da je liga korumpirana i pristrana dinamu i fijali lokomotivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare