Obavijesti

Sport

Komentari 26

Hajduku dvostruko veća kazna nego Dinamu zbog pirotehnike

Hajduku dvostruko veća kazna nego Dinamu zbog pirotehnike
3

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer kaznio je Hajduk s 15 tisuća kuna zbog pirotehnike tijekom pobjede protiv Intera, a Dinamo zbog baklju BBB u Varaždinu mora platiti sedam tisuća kuna

Hajduk je žestoko kažnjen zbog paljenja pirotehnike tijekom utakmice s Interom koja se igrala u nedjelju u 9. kolu domaćeg prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer odlučio je splitski klub kazniti s 15 tisuća kuna "zbog paljenja različitih pirotehničkih naprava na sjevernoj tribini stadiona u više navrata tijekom utakmice Hajduk - Inter Zaprešić".

Split: Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, HNK Hajduk - NK Inter Zapresic

Baklje su gorjele i u Varaždinu gdje je gostovao Dinamo, a zbog postupaka svojih navijača "modri" su prošli puno bolje od Hajduka. Dinamo je kažnjen sa sedam tisuća kuna, a Klakočer je po džepu udario i Varaždin koji kao organizator utakmice zbog bakljade Bad Blue Boysa u drugom poluvremenu mora platiti šest tisuća kuna.

Varaždin: Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, NK Varaždin - GNK Dinamo

Najblažu kaznu je dobila Istra. Ona zbog pirotehnike upaljene u 8. i 47. minuti tijekom utakmice s Rijekom mora platiti pet tisuća kuna kazne.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa ...