To je to što me zanima!

Hajduku pojačanje iz 3. HNL: Juranović iz Dubrave u Split

Momčadi Hajduka ove će se zime priključiti talentirani veznjak Dubrava Tim Kabela Josip Juranović (19), koji je jedan od najboljih igrača sezone u Trećoj HNL Zapad
Vidi originalni članak

Iz Treće HNL u Split. Nakon Marka Roga, koji je postao senzacija u Splitu i u kratkom roku izborio poziv u hrvatsku reprezentaciju, još će jedan talentirani veznjak put središta Dalmacije. Riječ je o Josipu Juranoviću, 19-godišnjaku iz Dubrava Tim Kabela, čiji je transfer u Hajduk pred potvrdom.

Juranović je po vokaciji ofenzivni veznjak, ali može igrati i na drugim pozicijama na sredini terena. Ove sezone smatra ga se ponajboljim igračem prvog dijela sezone Treće HNL Zapad gdje je vodio svoj klub do trenutnog četvrtog mjesta.

Veznjak Dubrave ove je sezone pažnju privukao postizanjem sedam golova i osam asistencija, a vlasnik je i titule najboljeg amaterskog igrača Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • hyndai 13.12.2014.

    Trećeligaški igrač za trečerazredni klub.Sve čestitke atomskom Hajduku!

  • kramaRIć 13.12.2014.

    sirotinja

  • Ivan Lešić 13.12.2014.

    nikad jači dinamo potrošio 10 miliona na pojačanja ...a nisu ušli u ligu prvaka ispali u skupini europske lige sad Su navijači krivi jer ne dolaze na utakmice obrana je loša a prodali Su vidu jedvaja vrsaljka za koga za preplacene kao talente a naši talenti se gube po svijetu za koga stvaramo igrače alžir portugal chile ...a opet Su naši momci najbolji kovačić brozović ... kramarić nevalja zabio 21 gol čop 10 ... prodaj ga kao kovačića za novce koje vrijedi ali zadrži ih koju sezonu zajedno neka osjeti europa hrvatsku djecu i vjerne navijače ...fali uigranost ... a navijači bodrite igrače pomozite hrvatskom nog nećete pomoć nedolaskom nemojte bjea od tiranije nego se suprostavite na miran način to će ih još više bolit ako bjezis budu još hrabriji i onda jo gotovo još nije kraj ali bit će teško... GGMU

Komentiraj...
Vidi sve komentare