To je to što me zanima!

Hajduku treći put ove godine sudi isti sudac. Čak četvorica će ovo kolo dobiti duplu dnevnicu

Dvije utakmice odradit će Fran Jović u VAR sobi u Velikoj Gorici te u Rijeci, dok će Ivan Bebek i Luka Pajić dva dana biti u zagrebačkim VAR sobama. Tu je još i Igor Pajač koji će biti glavni i četvrti sudac
Vidi originalni članak

HNS je objavio raspored sudaca nadolazećeg 26. kola HNL-a, a neki će na terenu gledati lica koja su nedavno već viđali. Doduše, s obzirom na broj sudaca svi se poprilično često susreću, dok će splitski klub treći put u kratko vrijeme gledati Darija Bela iz Osijeka. Sudio im je na utakmicama protiv Rudeša (2-0) 17. veljače te Lokomotiva (1-1) 8. prosinca prošle godine.

Hajduk u subotu, 9. ožujka, stiže u Veliku Goricu gdje ga čeka Gorica, a osim Bela će od 17 sati i 10 minuta pravdu dijeliti Goran Pataki (Đakovo) te Kristijan Novosel (Valpovo), a iz VAR sobe će im pomagati Fran Jović (Zagreb) i Marjan Tomas (Vladislavci).

MAŠALA ODLUČIO VIDEO Rudeš - Gorica 2-1: Prva pobjeda sezone iz 25. pokušaja! Ante Ćorić zabio povratnički gol

Derbi kola između Rijeke i Osijeka na rasporedu je u nedjelju, 10. ožujka, s početkom u 15 sati na Rujevici, a glavni sudac je Duje Strukan (Split) s pomagačima Alenom Jakšićem (Split) i Goranom Pericom (Šibenik), dok će u VAR sobi također biti Fran Jović kao VAR sudac uz Hrvoja Radića (Split)

Dinamo će u nedjelju, od 17 sati i 30 minuta na domaćem terenu igrati protiv Slaven Belupa, a glavni sudac te utakmice bit će Patrik Kolarić (Čakovec) uz Bojana Zobenicu i Ivana Mihalja (oba Velika Gorica), dok će u VAR sobi biti riječki duo Ivan Bebek i Luka Pajić.

Što se tiče ostalih utakmica, kolo otvaraju Varaždin i Istra 1961 na stadionu Varteksa, a suci će biti Toni Dadić (Zagreb) uz pomoćnike Luku Pušića (Zagreb) i Vedranu Đuraku (Sv. Ivan Zelina), a pomagat će im VAR sudac Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Kruno Šarić (Županja). 

NOVI PROBLEMI Nevjerojatan raspored Dinama: U dva mjeseca devet utakmica, ali čak osam teških gostovanja?

Lokomotiva i Rudeš igraju u subotu od 15 sati na Kranjčevićevoj, a pravdu dijeli Mario Zebec (Cestica) uz Sanju Rođak Karšić (Podravske Sesvete) i Nikolu Kečkiša (Virovitica), a u VAR sobi će ponovno biti riječki duo Ivan Bebek i Luka Pajić što bi trebao biti prvi takav slučaj u HNL-u, da su oba suca u VAR sobi isti na dvije utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 05.03.2024.

    Našem Dinamu uvijek bi trebao suditi naš "Bog mater"

  • strmi007 05.03.2024.

    Dinamooooooooooooooooooooooooo

  • zera 05.03.2024.

    Ovi smrdljivi pajceki su stvarno ghupi onaj ko ima suce taj je i prvak, a znamo ko je godinama prvaj ba kriminalni i lopovski način. Gic gic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare