To je to što me zanima!

Hajduk želi posve novi termin za utakmicu s Barcelonom...

Termin koji je obznanjen u Barceloninim službenim novinama, dobili smo i mi, ali nama taj termin baš i ne odgovara, kaže Sapunar, te najavljuje izmjene
Vidi originalni članak

Barcelona bi na Poljudu trebala gostovati u ponedjeljak 25. srpnja kako je i objavila na svojim stranicama. No, nakon početne euforije 'bilima' to sada ne odgovara. A razlog je banalan. Dan ranije, u nedjelju igra se finale prvenstva Južne Amerike, pa će mnoge zvijezde poput Argentinca Messija vjerojatno biti tamo. A ne na Poljudu.

- Termin koji je objavljen u Barceloninim službenim novinama, dobili smo i mi, ali nama taj termin baš i ne odgovara. Sljedeći koraci su korespodencija sa Barcelonom da se taj datum pomakne - kazao je predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar,a njegovu izjavu prenosi portal DalmacijaNews.

U Hajduku nisu mogli otkriti ni imaju li stvarno potpisan ugovor o dolasku Barcelone u ljeto sljedeće godine, jer je cijelu priču vodio bivši predsjednik Joško Svaguša. Ne zna se je li katalonska momčad obavezna doći u punom sastavu. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • zlundralo 31.12.2010.

    Barcelona u zagrebu u 9 mjesecu,u skupini lige prvaka )

  • zlundralo 31.12.2010.

    koda Barci treba Messi da pobjedi Hajduk,doći če sa nekim rezervama i juniorima,zato su i stavili taj termin

  • vlaka 31.12.2010.

    Purgeri pacite koji komplekst ljubomore i mrznje.Ajde narugajte se za koga vi navijate Medvescak???...ccc jeste jadni

Komentiraj...
Vidi sve komentare