To je to što me zanima!

Hakler Hrvoje Štrok najbolji je igrač Kutije: Dosta je bilo peha

Hrvoje Štrok je prije nekoliko dana s Promotion Playom osvojio drugu Kutiju šibica u karijeri. Proglašen je najboljim igračem turnira, ali u karijeri ga sreća i nije pratila
Vidi originalni članak

Dobro mi ide mali nogomet. Tko zna, možda se na kraju karijere s velikog prebacim na mali nogomet, nasmijao se Hrvoje Štrok.

Veznjak Zagreba je prije nekoliko dana s Promotion Playom osvojio drugu Kutiju šibica u karijeri, proglašen je za najboljeg igrača, ali ga takva sreća nije baš pratila u životu.

- Ja sam pehist. U Rijeci su mi svojedobno ostali dužan novac, koji sam dobio tek nakon arbitraže. Imao sam dosta ozljeda zbog kojih nisam napravio transfer vani, a sad sam u Zagrebu, koji se bori za ostanak - kaže Štrok, koji se ipak nada puno boljim danima u Kranjčevićevoj.

- Glavno da se Ćiro predomislio. S njim ćemo ostati u ligi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • KvarnerKantrida 01.01.2013.

    znalac, steta sta nije napravio vise.

  • ko od brda odvaljen 31.12.2012.

    Ovaj portal je amaterski!!!

  • august_rush 31.12.2012.

    ..,mislim da bi stok imao vise uspjeha da igra mali nogomet,.,odlican je tehnicar,.,ima nisko teziste.,inteligentan,.,istina da su puno manje pare u malom nego u velikom nogometu,.,al mogao bi velike stvari napravit u malom,.,iako nije u cvijetu mladosti,.,jos uvijek moze puno pokazat,.,sretno mu bilo,.,

Komentiraj...
Vidi sve komentare