To je to što me zanima!

Halilhodžić: E sad znam zašto više nitko ne dolazi u Maksimir

KONAČNI RAZLAZ Vaha Halilhodžić nakon dogovora s Mamićem odlazi iz Zagreba. Shvaća o kakvom se klubu radi. Kaže da je odustao od naknade koja mu pripada...
Vidi originalni članak

Odradio je posljednju terapiju, raskinuo ugovor s Dinamom i već će u petak biti u Parizu. Završila je zagrebačka epizoda Vahida Halilhodžića.

- Ma, dobro je što smo se napokon dogovorili. Ali, znate, moji su odvjetnici jako ljutiti. Nisu htjeli da odustanem od naknade za raskid ugovora i od novca za idućih godinu i pol, koji mi po pripada, rekao je Vaha i dodao:

- Radi se o ogromnoj svoti, ali valjda sam odustajanjem pokazao da mi novac nije najvažniji.

S Mamićem se nije čuo ni vidio od svađe u svlačionici.

- Ne trebamo se više nikad naći. Nisam mogao vjerovati da može doći do ovoga u civiliziranom svijetu. Sad tek znam zašto na Maksimir dolazi tisuću ljudi. Navijači sve to razumiju - rekao je bivši trener Dinama.

Liječnica mu savjetuje odmor.

- Ponuda ima dosta. Ali, izgleda da ću uzeti pauzu. Liječnica mi kaže da ne bi bilo dobro da se još vratim trenerskom poslu. Barem još dva mjeseca, a najbolje bi bilo pola godine - rekao je Halilhodžić kojeg traže Bordeaux, Monaco a stigla je ponuda i iz Kuvajta.

Javio se i Vahin odvjetnički tim, koji su, kako kaže Vaha, ljutiti.

- Dogovor je postignut u doslovno pet minuta. Dinamo je ispunio svoje obveze prema Vahi sa sezonu 2010/2011. Na ime sporazumnog raskida ugovora, Dinamo nije u obvezi Vahidu Halilhodžiću isplatiti niti jednu lipu, a niti je isto gospodin Halilhodžić zahtijevao. Naime, Halilhodžić je odustao od bilo kakvih budućih sporova, pa se tako de facto odrekao i novčanog iznosa (1.300.000 eura) koji bi mu po ugovoru trebao pripasti - stoji u priopćenju, koje je u ime Vahida Halilhodžića sročio dr. Damir Primorac, odvjetnik.

Vaha će u petak napustiti Zagreb i krenuti prema Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • vahaha 27.05.2011.

    dragi Vaha trebasi im uzet sve i kunu da nemaju za kruh koji suu to papci da si uzeo rekli bi lopov posto nisi opet si lopov jer si ih napravio i pokazao da si gospodin a ne zagrebacki klosar zicaros decki moji ko vam je kriv sto ste dinamovci pa bolje navijajte za gradski klub ne za taj seljacki pardon gradjaski dinamo

  • makios 27.05.2011.

    on se odreko para,moš mislit,počastio je igrače s šampanjcem pa je cvilio u svakom intervjuu koliko je on to kažem ja skupo platio,nego su se on kao pošten čovjek europejac i veliki francuz s jablanice i čovjek s najvećim JA na svijetu, i naše oličenje poštenja Maminjo dogovorili kako će po 100-ti put zahebat državu i našli se na pola puta s cifrom,a javnosti kao nikom ništa,nemora on platit porez,nemora Mamić i njih dvojica sretni i zadovoljni

  • josildo 26.05.2011.

    dinamo nije imao boljeg trenera,teško da ce ga i imati

Komentiraj...
Vidi sve komentare