To je to što me zanima!

V. Halilhodžić: Isključili su mi mobitel i traže da vratim auto

Oni žele sa mnom raskinuti sve veze. Ovo je potez koji to dokazuje, kaže Vahid, kojem je Dinamo isključio mobitel i traži da vrati auto koji je dobio na korištenje
Vidi originalni članak

Birali ste broj koji se ne koristi, čuli smo nakon što smo nazvali hrvatski broj Vahida Halilhodžića. Više sreće smo imali s francuskim brojem. 

– Dinamo mi je isključio mobitel i traže od mene da vratim auto (Jeep Infiniti) koji sam dobio na korištenje – rekao je tihim glasom Vaha. 

Smatra kako su čelnici Dinama ovim potezom pokazali da s njim ne žele više imati ništa. 

– Oni žele sa mnom raskinuti sve veze. Ovo je potez koji to dokazuje. 

Početkom tjedna Vaha je završio u bolnici. Sad je ipak puno bolje. 

– Osjećam se dobro, ali još moram otići na dosta pretraga. Liječnici su mi savjetovali mirovanje – kaže Vaha, koji nije htio komentirati utakmicu finala Kupa. 

– Neću vam reći jesam li gledao utakmicu. Odvjetnici su mi savjetovali da previše ne pričam o tome – kazao nam je Halilhodžić.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • user_60736 14.05.2011.

    svi su oni isti drek...svi idu za novcem... kažem ja sve to treba na goli otok...

  • darvin 13.05.2011.

    Obećao sam čelnicima Dinama da ću ostati ako klub izbori Ligu prvaka. Istina, prvaci smo s 19 bodova prednosti, u finalu smo Kupa pobijedili 5:1, ali primio sam mnogo ponuda. Shvatio sam da želim otići i sada su malo ljuti", odgovorio je Vaha na pitanje zašto odlazi iz kluba s kojim ostvaruje dobre rezultate." Ako nakon ovoga on dobije i lipu odštete, onda ne znam gdje je pravda. Čovjek direktno kaže da je htio otići, dakle, isprovocirao bi to na ovaj ili onaj način, i onda on uvjerava nekoga kako je bio uz igrače, kako je imao planove za LP, kako nije htio otići. Lažljivac prvorazredni, i on i njegov menadžer. Mamićeva jedina pogreška u ovom slučaju je što mu je opspvao majku, što je ispod svake razine, ali na takvo ponašanje toliko plaćenog trenera ni najmirniji čovjek ne bi ostao miran Ako je imao ponude, što nije sporazumn oraskinuo ugovor, na svoju štetu i otišao gdje želi. A on bi sad htio ostati junak u javnosti, dobiti novce za tri godine nerada u Dinamu, preuzeti novi klub i tamo dobiti novce. ZLO.

  • Superteška 13.05.2011.

    Da li se sjećate Jensa Nowotnyja ili Georga Kocha? Malo igraš, više si na terapijama, uzmeš novce i mirovina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare