To je to što me zanima!

Halilović: Nisam radio dobre stvari. Boban nije zadovoljan...

Navijači još nisu vidjeli pravog Alena Halilovića na djelu, daleko od toga. Dajte mi da igram pet ili šest utakmica zaredom i pokazat ću koliko vrijedim, požalio se hrvatski reprezentativac nizozemskom mediju
Vidi originalni članak

Otišao je iz Dinama u Barcelonu još 2014. kao 18-godišnjak s renomeom jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa i najmlađeg debitanta u reprezentaciji, ali njegova karijera u inozemstvu nikad nije zaživjela u punom smislu.

Alen Halilović danas ima 23 godine i još barem cijelo desetljeće igračke karijere pred sobom, igrač je Milana na posudbi u Heerenveenu, gdje se također muči pronaći minutažu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Milan plaća velik dio moje plaće i naravno da želi nešto zauzvrat. Zvone Boban nije zadovoljan kako se stvari sad razvijaju, pustio me da odem u Heerenveen kako bih mogao više igrati - otvorio je dušu donedavni mladi hrvatski reprezentativac u intervjuu za Leeuwarder Courant na pripremama u Španjolskoj.

- U prošlom klubu Standardu igrao sam čak i više nego što igram sad. Navijači još nisu vidjeli pravog Alena Halilovića na djelu, daleko od toga. Dajte mi da igram pet ili šest utakmica zaredom i pokazat ću koliko vrijedim. Trebam vremena da bih pokazao koliko sam važan za momčad i doprinio asistencijama i golovima - dodao je Halilović.

Brojke tomu idu u prilog. Za Heerenveen je odigrao tek 11 utakmica i skupio 284 minute (26 po utakmici). Tek je dvaput bio u početnih 11.

- Pitali su me: "Što želiš?". Rekao sam da mi fali samopouzdanja, da želim ozbiljnu priliku da se dokažem. Zato je ova situacija teška - rekao je Alen.

U posljednjih pet godina bio je u sedam različitih klubova. Barcelona, Sporting Gijón, HSV, Las Palmas, Milan, Standard i sad Heerenveen. No ne želi se previše vraćati unatrag.

- Možda nisam radio dobre stvari u prošlosti, ali ako pogledam posljednja četiri mjeseca, ne bih mogao okriviti sebe. Napravio sam ono što se od mene očekivalo - zaključio je hrvatski veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 15.01.2020.

    E moj El Bahatee.. Radio je gluposti i inaćenja u Dinamu, gledali su mu kroz prste jer je u tom trenu bio zlatna koka, a onda je došao u stroj zvan Barcelona i tamo počeo sa isčašenim ponašanjem. Izvade ga iz igre gurne trenera, sljedeću put šutne bočicu, na tim snimkama je poput teenagerice u pubertetu. Nije ga Čaćić vodio na Euro baš zbog njegovih mušica, ako ne igra radit će sr***a. I sad si tu gdje jesi, i sad opet plakanje.. Kao da je netko njemu dužan nešto, a ne on svima ostalima.. Ista stvar sa Čorićem, vidi im se gadna narav na licu, jer ako ti se od 7 godina tepa da si bogomdan, počneš vjerovati u to.. Plus kroničan nedostatak životnih lekcija, ono kad se kao klinac bahatiš starijima, pa te napljuskaju, pa ti ne padne više napamet bit bahat.. E falilo je tu pljuski dosta..

  • 14.01.2020.

    Idi u osijek ili rijeku i dokazi se tamo u iduce dvije godine.... i onda ces imati mogucnosti ici van, ali od ovoga sto sada radis.... nista.....

  • surivlaj 14.01.2020.

    Ti asu nisi ni za leotar iz trebinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare