To je to što me zanima!

Novi šok za Alena Halilovića: Propao transfer u Valenciju?

Nakon što ga je izbornik ostavio kod kuće, španjolski Cadena Ser navodi kako se Valencia povukla iz transfera zbog prevelikih zahtjeva igračevih predstavnika
Vidi originalni članak

Prvo ga je Ante Čačić iznenađujuće izbacio s popisa putnika na Euro, a sad stiže i vijest da mu je propao transfer u Valenciju. Alen Halilović definitivno neće po dobrome pamtiti dva dana u kojima je doživio dva velika razočaranja.

Nakon što ga je izbornik ostavio kod kuće, španjolski Cadena Ser navodi kako se Valencia povukla iz transfera zbog prevelikih zahtjeva igračevih predstavnika ne navodeći radi li se o novcu, minutaži ili nekakvim dodatnim stavkama u ugovoru.

Španjolski mediji proteklih su dana Halilovićev transfer u Valenciju označili praktički kao gotovu stvar. Alen je ranije rekao kako se neće vratiti u Sporting Gijon, a nakon vrlo dobrih igara u Primeri prelazak na Mestallu činio se kao dobar potez.

No čini se kako od svega neće biti ništa.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Josip Joe Milovich 02.06.2016.

    Najpametnije mu je ostat u Sportingu, ionako nije kalibar za Valenciu.

  • user_440339 02.06.2016.

    AC Milano je za tebe!

  • kuna77 02.06.2016.

    Mali je dobar i bit će jedan od najboljih, samo je jako bahat i misli da je Mesi. Još nije puno pokazao osim par driblinga, a htjeo bi da bude u prvih 11. I ono u Mađarskoj nije bilo u redu odbiti zagrijavanje, od mladića sa 18/19 godina nerazumijem. Alene sretno i razmisli malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare