To je to što me zanima!

Halilović zaludio velikane: Žele ga Man. United, M. City i Real

Velika nada hrvatskog nogometa, 16-godišnji veznjak Dinama Alen Halilović, odličnim predstavama za 'modre' zaludio je i skaute najvećih europskih klubova
Vidi originalni članak

Za usluge Halilovića bore se Manchester United, Manchester City i Real Madrid, s tim da je 'kraljevski klub' u prednosti jer je mladi veznjak već nekoliko dana trenirao u njihovom kampu, piše Daily Mail.

Halilović trenutno vrijedi 12 milijuna funti, ali United i City spremni su ponuditi dvostruko manji iznos, oko šest milijuna funti. No prema pisanju Engleza sir Alex Ferguson je spreman ući u rat sa Cityjem i Realom samo kako bi osigurao dolazak Dinamova wunderkinda.

- Mladog reprezentativca Hrvatske već uspoređuju s Lukom Modrićem, a u Realu se nadaju da će upravo Modrićeva prisutnost na Santiago Bernabeu preusmjeriti njegov put tamo - zaključuju Englezi.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • NESTVARAN_1 23.10.2012.

    smiješno je pisat da je talentiraniji od messija,ljudi spustite se na zemlju,a to što ga real prati nije ništa čudno, gotovo da ne postoji igrač kojeg real prati,da i vi igrate nogomet,real bi vas pratio,to sve govori o lošoj klupskoj politici.

  • kenedy 23.10.2012.

    Kristijan@A,ti si vidio Daily mail???

  • cristiano ronaldo 7 RMadrid 23.10.2012.

    mali je kralj:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare