To je to što me zanima!

Halilovićev zastupnik: Ništa ne može spriječiti njegov transfer

Transfer iz Dinama dogovoren je prije sankcije koju je Fifa nametnula Barci, rekao je zastupnik Halilovića u prelasku iz Dinama u katalonski klub, Jean-Louis Dupont...
Vidi originalni članak

Nakon žestoke Fifine kazne i 14-mjesečne zabrane dovođenja igrača, na Nou Campu je nastao šok. Barca je kažnjena zbog kršenja pravila o dovođenju  maloljetnih igrača. 

Alen Halilović (17) prije desetak dana potpisao je ugovor s Barcelonom, što su potvrdila oba kluba. Postojala je mogućnost da zbog Fifine kazne njegov transfer bude, kako su pisali španjolski mediji, "zamrznut" ili da čak propadne.

No Halilovićev zastupnik u transferu iz Dinama u Barcelonu i poznati svjetski odvjetnik, Jean-Louis Dupont, za radio RAC1 rekao je kako navijači Dinama i katalonskog kluba ne moraju strahovati. Fifina sankcija ne bi trebala imati veze s Halilovićem.

- Ne vidim što bi moglo spriječiti Halilovićev transfer u Barcelonu. Prijelaz iz Dinama dogovoren je prije Fifine sankcije. Nema tog scenarija prema kojem Alen ne bi zaigrao u Barceloni - kazao je Dupont.

Iz katalonskog kluba najavili su žalbu na Fifinu presudu. Barcelona će tražiti da se "zamrzne" sankcija kako bi mogla dovoditi igrače do završetka postupka.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Neutralni 03.04.2014.

    Svatko normalan zna da se niti jedan pravni akt ne može odnositi retroaktivno i sankcionirati za nešto prije stupanja na snagu pravne klauzule. Ako je ugovor napisan dan prije izricanja presude, ta presuda se ne može odnositi na taj ugovor jer je on pravno valjan.

  • trlababalan99 03.04.2014.

    Sad ću lakše zaspati...

  • urssus 03.04.2014.

    Osim FIFE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare