To je to što me zanima!

Haliloviću 58 minuta u novom porazu Barçe B koja je zadnja

Barça B ima 36 bodova, a dva kola prije kraja od zone spasa dijeli je pet bodova. Morala bi slaviti u preostala dva susreta, a uz to bi joj se puno toga moralo poklopiti
Vidi originalni članak

Druga momčad Barcelone u 40. kolu Segunde doživjela je još jedan poraz. Štoviše, tek je u posljednjim minutama izbjegla pravu katastrofu pa je tako na kraju upisala minimalan poraz 4-3 na gostovanju kod Las Palmasa.

Klub s Kanara do 77. minute vodio je uvjerljivih 4-0 (golove su zabijali Araujo (dva), Viera i Padrón), ali u posljednjih 12 minuta Dangou je zabio jedan gol, a Roman dva.

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović igrao je do 58. minute, a njegova momčad i dalje je posljednja na ljestvici. Ima 36 bodova, a dva kola prije kraja od zone spasa dijeli je pet bodova. Morala bi slaviti u preostale dvije utakmice, a uz to bi joj se puno toga moralo poklopiti...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DoridDragović 24.05.2015.

    evidentno je da su proigrali kad je mali balavi izasao van!

  • domuz 24.05.2015.

    toliko o slavnoj "la masii" haha, ljudi i dan danas govore kako je to najbolja skola nogometa, a zadnji igraci koji su izasli iz nje su iz xavijeve generacije (i messi ajde)

  • MarkoLekić_1 24.05.2015.

    ovima iz barce b treba zakonom zabranit da igraju nogomet. Nas jadni Hajduk bi ih razvalio kolko su losi

Komentiraj...
Vidi sve komentare