To je to što me zanima!

Haller se javio prvi put nakon teške vijesti o tumoru: Hvala

Hvala vam svima na brojnim porukama podrške i ljubavi od jučerašnje objave. Moja obitelj i ja vam zahvaljujemo. Sada ću se usredotočiti na oporavak kako bih se vratio jači, napisao je Haller
Vidi originalni članak

Napadaču iz Obale Bjelokosti Sebastienu Halleru (28) dijagnosticiran je tumor na testisima, a  potvrdili su u ponedjeljak iz Borussije Dortmund dodavši da je nogometaš napustio trening-kamp radi liječenja. 

SEBASTIEN HALLER Zvijezdi Borussije otkrili tumor: Ovo je bilo šokantno za sve nas

Prvi put nakon što je ova informacija izašla u javnost, javio se i Haller kojemu je tijekom treninga u ponedjeljak ujutro pozlilo na treningu. 

"Hvala vam svima na brojnim porukama podrške i ljubavi od jučerašnje objave. Moja obitelj i ja vam zahvaljujemo. Sada ću se usredotočiti na oporavak kako bih se vratio jači", napisao je na Twitter profilu.

Nakon što je napustio treningu Bad Ragazu u Švicarskoj, Haller je hitno otputovao u Dortmund na liječenje.

- Današnja vijest bila je šok za Sebastiena Hallera i za sve nas. Cijela obitelj Borussije želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak i da ga uskoro opet možemo zagrliti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo dobije najbolji mogući tretman - kazao je sportski direktor kluba iz Dortmunda Sebastian Kehl.

Podsjetimo, Haller je ovog ljeta potpisao za Borussiju nakon što je prošle sezone u 44 nastupa zabio 34 gola, od čega 11 u Ligi prvaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare