To je to što me zanima!

Halo, Khabibe, jes' to ti? Lukin gol slavio s papahom na glavi

Dok su Hrvati slavili na travnjaku i čestitali Modriću, na tribini među hrvatskim navijačima našao se - Khabib Nurmagomedov. Dobro, šalimo se, ne on, ali navijač koji je nosio na glavi njegovu prepoznatljivu papahu
Vidi originalni članak

Luka Modrić na svoj je 34. rođendan zabio prvi gol na utakmici Azerbajdžana i Hrvatske u Bakuu. Hrvatski kapetan bio je miran i precizan s bijele točke, tako da domaći vratar nije imao šanse.

Dok su hrvatski igrači slavili na travnjaku i čestitali Modriću, na tribini iza domaćeg gola među hrvatskim navijačima našao se - Khabib Nurmagomedov. Dobro, šalimo se, ne on, ali navijač koji je nosio na glavi njegovu prepoznatljivu kapu papahu.

VIDEO: POGLEDAJTE GOLOVE Modrić prestigao Niku Kovača, Azer nam se prošetao obranom

Radi se o tradicionalnoj dagestanskoj kapu koju su muškarci nerijetko nosili uoči odlaska u rat. Stvarčica koju je UFC-ov neporaženi borac platio 50 dolara postala je jedna od najutjecajnijih relikvija u povijesti UFC-a.

Dopušta da je nose

Veliki broj ljudi na spomen Khabibova imena upravo pomisli na veliku, bijelu, čupavu kapu koju Dagestanac nosi prilikom izlaska na vaganje, uoči borbe itd. Ona je postala neizostavan dio njegova imidža.

Naravno, i nakon nove obrane naslova protiv Dustina Poiriera na glavi je imao. Istu onu koju je kupio prije sedam godina, a nerijetko ljudima dopusti da ju isprobaju.

- Naravno da dopuštam ljudima da je nose jer mi puno njih priđe i kažu da je to najpoznatija papaha na svijetu. Uvijek ju nosim sa sobom i nikad ju ne spremam u prtljagu. Jer, znate, prtljaga se može izgubiti. Ovako je uvijek sa mnom na sigurnom - govorio je Khabib.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 09.09.2019.

    koje igračine koja repkica

  • 09.09.2019.

    ja sam oduvijek mislio da je najpoznatija bila u muzeju predsjednika SFRJ napravljena od krzna polarnog vuka

  • Jozokoza2022 09.09.2019.

    Khabib ZDS

Komentiraj...
Vidi sve komentare