To je to što me zanima!

Hamilton i dalje po starom, u drugom redu dva Racing Pointa

Nakon loše predstave u Austriji, u Ferrariju su uspjeli s dva bolida doći do trećeg startnog reda. Prvo mjesto Lewisa Hamiltona je već 'normalno', a malo je podbacio Verstappen koji će startari sedmi
Vidi originalni članak

Britanac Lewis Hamilton (1:13.447) osigurao je 90. 'pole position' u karijeri! Vozač Mercedesa nastavlja dominirati u novoj sezoni Formule 1, a pokraj njega će u prvom startnom redu biti i momčadski kolega Valtteri Bottas (+0.107). Nakon užasne predstave na VN Austrije, dobar su posao napravili i u Ferrariju.

Ipak, ispred njih će s treće i četvrte pozicije će krenuti Lance Stroll (+0.930) i Sergio Perez (+1.098) koji nastavljaju s odličnim izdanjima Racing Pointa. Počelo se postavljati pitanje hoće li tata Stroll u sljedećoj sezoni eliminirati Pereza kako bi u Racing Point doveo Vettela jer Seb neće produžiti ugovor s Ferrarijem te mora potražiti novu momčad.

U trećem redu su dva Ferrarija. Možda se ovaj put neće sudariti u prvom krugu pa će (napokon) obojica završiti na respektabilnoj poziciji. Peti Sebastian Vettel (+1.327) i šesti Charles Leclerc (+1.370). Iza njih je i malo razočarenje Max Verstappen (+1.402) iz Red Bulla koji će se pokušati probiti do viših pozicija.

Utrka za VN Mađarske na programu je u nedjelju od 15.10 sati.

STARTNI RED:

1. Lewis Hamilton (VB/Mercedes)
2. Valtteri Bottas (Fin/Mercedes)
3. Lance Stroll (Kan/Racing Point-Mercedes)
4. Sergio Perez (Mek/Racing Point-Mercedes)
5. Sebastian Vettel (Njem/Ferrari)
6. Charles Leclerc (Mon/Ferrari)
7. Max Verstappen (Niz/Red Bull-Honda)
8. Lando Norris (VB/McLaren-Renault)
9. Carlos Sainz (Špa/McLaren-Renault)
10. Pierre Gasly (Fra/AlphaTauri-Honda)

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pišemistinu 18.07.2020.

    Koliko vremena odnosno što se mora više dogoditi u Ferrariju da pošalju doma onog Binotta,taj nije dorastao voditi Ferrari,kako ovima u Ferrariju nije više jasno??!!!

  • Istjerivacpravde 18.07.2020.

    Imali smo prošlih sezona mercedes na 1-2 i kad pomisliš da ne može biti dosadnije dođe 2020 i sad imamo mercedes na 1-2 i mercedes iz prošle godine na 3-4 mjestu.

  • 18.07.2020.

    Ovo su korona utrke !! Pod hitno to zabraniti, a vozače u karantenu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare