To je to što me zanima!

Hamilton o Mirkovom potezu: Razočaran sam, ali to je tako

Takve stvari se događaju u ovom sportu. Mirku želim puno sreće u budućnosti, a ja se veselim što skorijem nastupu, rekao je Hamilton koji se trebao boriti s Mirkom...
Vidi originalni članak

Mirko Filipović trebao se boriti protiv Amerikanca Anthonyja Hamiltona u Koreji 28. studenog. Naš je borac dva i pol tjedna prije borbe objavio prekid karijere.

- Mislio sam da ću uspjeti sanirati ozljedu ramena, ali bio sam na magnetskoj rezonanciji i dijagnoza je da bih morao na operaciju. Išao sam na sve moguće terapije, ali jedini oporavak bio bi da napravim tri tjedna pauze. To uoči borbe ne mogu napraviti. To mi u ovoj fazi karijere ne treba - rekao je Cro Cop.

Njegov protivnik Anthony Hamilton i dalje čeka što će biti. Hoće li mu UFC naći zamjenskog protivnika ili će otkazati meč. Ova druga varijanta je daleko realnija. Hamilton je ranije rekao kako će mu meč protiv Cro Copa biti ostvarenje sna. Razočaran je Mirkovom odlukom, ali razumije našeg borca.

- Jako sam razočaran. No tu se može vrlo malo učiniti. Takve stvari se događaju u ovom sportu. Mirku želim puno sreće u budućnosti, a ja se veselim što skorijem nastupu - rekao je Amerikanac za Fightsite.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • digelante 11.11.2015.

    Mirko je ok lik, samo mi je žao što se nikada nije borio sa Cikatićem

  • cucopljuco69 11.11.2015.

    Respect Hamilton!

  • prajdali 11.11.2015.

    Mirko je povukao logičan i ispravan potez.Treba sačuvati još ovo malo zdravlja što mu je ostalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare