To je to što me zanima!

Hamilton: Pa što su to učinili?! Mercedes mi izgleda kao brod

Osim što je mjenjače nazvao "smiješnima'', Hamilton je usporedio novi Mercedes s brodom, budući da je većih dimenzija nego oni iz prijašnjih sezona. Po krugu bolidi će biti brži između pet i šest sekundi.
Vidi originalni članak

Trostruki prvak Formule 1 Lewis Hamilton pretpostavlja da će privikavanje na dizajn novih bolida potrajati neko vrijeme,  ali promjena će biti manja nego 2009. godine. 

- Kada su 2009. došli novi bolidi izgledali su užasno jer su bili drugačiji. Ali onda uđeš u bolid i shvatiš da su stari modeli oni čudni i da će prilagodba biti lagana - prisjetio se Hamilton. 

Promjene ne utječu samo na dizajn.

Nova pravila smanjit će vremena krugova oko pet sekundi, što je u Formuli 1 velika razlika.

Osvrnuo se na mjenjače koje smatra dosadnima izrazivši želju za ponovnim uvođenjem ručnih mjenjača umjesto sekvencijalnih koji se danas koriste. 

- Bili su mi draži ručni mjenjači, bili su fantastični, dok je danas dovoljan jedan pritisak gumba. To je smiješno - dodao je za kraj bivši dečko Nicole Scherzinger.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mentalist1 20.02.2017.

    Bivsi decko nikole shitburger??? Ozbiljno?? Svaka cast autoru ovog clanka, nitko nebi znao tko je hamilton, da niste napomenuli da je bivsi decko od shitburgerice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare