To je to što me zanima!

Lewis Hamilton teško stradao u njemačkom Nurburgringu

Pri velikoj brzini britanski vozač se snažno zabio u zaštitne gume i ostao nepomično sjediti, no ništa nije slomio, niti ga išta boli
Vidi originalni članak

Hamilton je u punoj brzini došao pred Schumacherov zavoj i odjedanput neobjašnjivo izgubio kontolu nad bolidom, izletio u zaštitne gume i samo ostao nepomično sjediti. U prvi mah, priznali su u McLarenu, pomislili su na najgore, ali srećom, Lewis Hamilton bio je živ. Prevencije radi nije se htio micati, čekao je da ga liječnici izvuku iz bolida i utvrde ima li kakvu ozljedu vrata ili kralježnice. 

- S Lewisom je sve u redu. Pri svjesti je, nije ništa slomio i kaže da ga ništa ne boli - rekao je šef Ron Dennis nekoliko minuta nakon stravičnog udesa te dodao kako je razlog njegova izlijetanja loše držanje desnoga prednjeg kotača. 

Hoće li na današnjem VN-u Europe nastupiti zasad je upitno, ali ako i bude vozio, startat će tek s desete pozicije. Najbrži na kvalifikacijskom treningu u Nurburgringu bio je Raikkonen, drugi je bio Fernando Alonso, treći Felipe Massa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare