To je to što me zanima!

Hamilton u depresiji: Intezivno sam nesretan sa životom...

'Cijela 2011. bila je loša, jedna od najlošijih u mom životu. Umrli su neki dragi ljudi, imao sam vozačkih problema u Formuli 1, a također i problema u privatnom životu'
Vidi originalni članak

U razgovoru za jednu britansku televiziju McLarenov vozač Lewis Hamilton (26) potvrdio je prekid veze s Nicole Scherzinger (33)...

Svjetski prvak u Formuli 1 iz 2008. godine otvorio je dušu priznavši da je intenzivno nesretan. Na pitanje o prekidu s pjevačicom pop-skupine Pussycat Dolls odgovorio je:

- Siguran sam da svaki čovjek zna kako se u ovom trenutku osjećam: jako loše. Sada je najvažnije da ponovno stanem na noge i nastavim sa životom - rekao je Hamilton dodavši:

- Cijela 2011. godina bila je loša, jedna od najlošijih u mom životu. Vjerojatno najlošija. Umrli su neki dragi ljudi, imao sam vozačkih problema u Formuli 1, a također i problema u privatnom životu. Mogu vam reći da jedva čekam 2012.

Hamilton je bio vrlo blizak Martinu Hinesu, britanskoj karting-legendi preminuloj u travnju ove godine, a izrazito je poštovao i Dana Wheldona, britanskog vozača Indy Car serije koji je smrtno stradao prije dva tjedna na utrci u Las Vegasu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ivo Lola Ribar 21.11.2011.

    a siroce moje,,, dodji voziti viljuskar u KIO i da vidis srece....

  • RobertBabic 30.10.2011.

    kakav muskarac! vozi brzo i opasno vozilo, milijunas je, ima hrpu zena...kakav muskarac a zvuci kao zena...

  • njufer 29.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare