To je to što me zanima!

Hansen u posljednjoj sekundi srušio Francusku u Parizu...

Danska i Francuska odigrali su još jednu utakmicu za pamćenje iako je to bila 'tek' priprema za EP. Danci su pobijedili 29-28, a pobjednički gol zabio je Mikkel Hansen
Vidi originalni članak

Iako je bila tek prijateljska, utakmice rukometaša Danske i Francuske uvijek su zanimljive. Obje reprezentacije u završnoj su fazi priprema za Europsko prvenstvo u Danskoj, no tjedan dana prije početka EP-a susreli su se u finalu Zlatne lige. U sudaru europskog i olimpijskog prvaka slavila je Danska 29-28.

Pobjednički gol zabio je Mikkel Hansen u posljednjoj sekundi utakmice. Potvrda je to samo da će Danci itekako biti snažni na svom parketu bez obzira na silne ozljede koje su ih zadesile. Ako su mogli Francuze dobiti na njihovu terenu u Parizu, onda ne treba sumnjati da pred svojim navijačima mogu do obrane naslova.

Kod Danaca najbolji strijelac bio je Hans Lindberg s pet golova, a po četiri su zabili Toft Hansen, Mortensen, Christiansen i junak pobjede Mikkel Hansen.

Porazi reprezentacija iz naše skupine

U akciji su bili i svjetski prvaci Španjolci koji su pobijedili hrvatskog protivnika u skupini Švedsku 28-22. Prvi hrvatski protivnik na EP-u Bjelorusija izgubila je od Češke 32-30

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 06.01.2014.

    Tako treba

  • BlueJeans 06.01.2014.

    Danci su favoriti definitivno,ali možemo im i mi pomrsiti račune!

  • Majki2111 06.01.2014.

    Tu sam vidio sliku i sjetio se kako uvijek kad smo u plavim dresovima loše igramo, a u bijelim i crvenim rasturamo, pogotovo sa crvenim. Nikad mi nisu sjeli oni plavi dresovi, uopće mi se ne sviđaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare