To je to što me zanima!

Harry, gdje si poš'o? Maguire je zaboravio da je kapetan...

Ole Gunnar Solskjaer je za ovu utakmicu poštedio stalnog kapetana 'crvenih vragova' Ashleyja Younga te je vrpcu dao Maguireu iako je došao u klub došao tek na ljeto, a ovaj se malo pogubio...
Vidi originalni članak

Manchester United je uz puno muke i pobjeda stigao do pobjede protiv Partizana (1-0) u Beogradu. Englezima je to prva pobjeda u gostima nakon čak sedam mjeseci, no za nju su se baš morali potući. Solskjaer je izvadio prošarani sastav s puno promjena i njegovi igrači su bili malo pogubljeni u nekim trenucima utakmice, a posebno se to odnosi na Harryja Maguirea koji je zaboravio da je kapetan!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ole Gunnar Solskjaer je za ovu utakmicu poštedio stalnog kapetana 'crvenih vragova' Ashleyja Younga te je vrpcu dao Maguireu iako je došao u klub došao tek na ljeto. 

E sad, je li stoper bio preuzbuđen zbog toga ili nije bio uopće fasciniran, ne znamo. Naime, protokol svake utakmice je da se kapetan momčadi rukuju međusobno i sa glavnim sucem koji potom baca novčić da bi odredio tko će birati loptu, a tko stranu. Maguire je na to očito zaboravio, pa dok su ga suci i kapetan Partizana Stojković čekali na centru, on je trčkarao po travnjaku zajedno sa svojim suigračima. 

Glavni sudac shvatio je da to može potrajati do sutra pa je preuzeo stvari u svoje ruke i pokazao zaigranom kapetanu Uniteda da dođe na centar da se obavi procedura. 

United je na kraju pobijedio 1-0, ali Partizan je lako mogao do boda.

Maguire je u posljednje vrijeme pod paljbom engleskih medija zbog velikih kikseva koje radi na utakmicama, ali glavni razlog je taj što do sad nije opravdao 87 milijuna eura koje je United iskrcao za njega. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zidar_šiljo 25.10.2019.

    Jako se pljuje po Maguireu, ali United ima primljenih 9 golova u ligi (3. na listi) i niti jedan u europskoj ligi.

  • 25.10.2019.

    Za njega je Lovren majstor

  • Sandokan Janosik 25.10.2019.

    Za ovoga je Dejan izmislio nogomet i stoperske pozicije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare