To je to što me zanima!

Harry Redknapp na popisu za 'odstrel' ima 14 igrača

Tottenham iduće sezone napada ono što ove sezone nije uspio, poziciju među četiri velikana engleskog nogometa, a za to treba nova momčad
Vidi originalni članak

Trener Tottenhama Harry Redknapp odlučio se napraviti značajan rez u momčadi Luke Modrića i Vedrana Ćorluke. Loši rezultati u kombinaciji sa skupom momčadi čak i za prilike bogatog Premiershipa otvorile su oči iskusnom Harryju. Na popisu onih koji mogu tražiti novi klub nalazi se čak 14 imena, ali među njima nema naša dva reprezentativca. Imena tri igrača s te nepopularne liste bodu u oči, ponajviše zbog milijuna koje su Pijetlovi iskrcali za njih. Roman Pavljučenko, David Bentley i Darren Bent Tottenham su koštali čak 60 milijuna eura. Uz imena onih na koje Redknapp više ne računa pojavila su se i potencijalna pojačanja Spursa. Želja je prije svega pojačati napad pa se u kontekstu dolazaka spominju Ruud van Nistelrooy, za kojeg čini se nema više mjesta u novom Realu, te napadači koji nisu zadovoljni u sadašnjim momčadima, Edin Džeko i Roque Santa Cruz.

14 IGRAČA NA KOJE REDKNAPP NE RAČUNA:
Chimbonda, Gunter, O'Hara, Huddlestone, Jenas, Gilberto, Boateng, Rocha, Giovani, Zokora, Bale, Pavljučenko, Bent i Bentley.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kroki99 11.06.2009.

    Očekivano...jedino možda ovaj Bent, čini mi se da je on pravi napadač...mislim da bi im on svakako bio koristan...ovi ostali su šrot!

Komentiraj...
Vidi sve komentare