To je to što me zanima!

Harry u problemima zbog ozljeda: Čarlija izdala leđa

Osjetio je uklještenje i stršnu bol. Mogao bi izostati nekoliko dana, mogao bi čak i dulje. Nadam se da neće, kaže Harry Redknapp
Vidi originalni članak

Harry Redknapp i ove sezone ima problema s ozljedama svojih igrača. Tottenham je na White Hart Laneu teškom mukom dobio Wolverhampton 3-1, a Vedran Ćorluka na opće iznenađenje nije ni zaigrao. Poslije utakmice, strateg Spursa dao je objašnjenje. Čarli se ozlijedio u petak i to na treningu, kako kaže 'otišla' su mu leđa.
- Osjetio je uklještenje i strašnu bol. Mogao bi izostati nekoliko dana, mogao bi čak i dulje. Nadam se da neće - rekao je Redknapp, kojem se u subotnjem dvoboju ozlijedio još jedan branič, Kamerunac Younes Kaboul.
- Dobro je da imamo široki kadar jer igrače gubimo jako brzo. Izgubio sam Dawsona, izgubio sam Ćorluku, danas i Kaboula.
Već u utorak Tottenham putuje k Arsenalu gdje će zaigrati treće kolo Carling Cupa. Redknapp će morati puno toga mijenjati.
- Napravit ću izmjene u odnosu na Wolvese. Ne vjerujem da će igrati King, kao niti Gallas. Igrati trebaju igrači poput Kranjčara, Palaciosa ili mladog Brazilca Sandra. Može igrati i Pavljučenko - kaže Harry i dodaje: 
- Jedva čekam da se oporavi Luka Modrić, pa da ga uparim s Van der Vaartom. Volim igrače koji znaju igrati nogomet, koji znaju kako igrati sa suigračima, koji vide i odigraju dodavanje kakvo drugi igrači ne vide. Mislim da će Luka i Rafael sjajno igrati zajedno. Tome se iznimno radujem - kaže Redknapp o novim kombinacijama.
Nizozemac je u subotu zabio svoj privijenac za Spurse i prvi gol za potpuni preokret na stranu svoje momčadi u utakmici petog kola Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • razumni...not 18.09.2010.

    a i mi kenjamo po harryu,kad sani igarju je sve 5,kad ne onda je lik budala iskreno ni ja ne kuzim zkj niko ne igra al nemojte takve komentre ostavljat

  • Domy_sb 18.09.2010.

    Ni meni nije jasno kako Kranjčar nema mjesta u prvoj momčadi? :S

  • Nestao-u-magli 18.09.2010.

    Taj Ćorluka je preloš igrač. Nije mi nikako jasno da je tako potonuo... Čovjek je igrao odlično sa srcem al u zadnje vrijeme mi je sve lošiji. Šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare