To je to što me zanima!

Harvard se slaže s Mourinhom: Talijani dolaze na predavanje?

- Teško je, Juventus ima Bonuccija i Chiellinija koji mogu držati katedru na Harvardu kako se braniti. Fantastični su, apsolutno fantastični - rekao je Mourinho nakon poraza svog Uniteda protiv Juventusa
Vidi originalni članak

Portugalski trener Jose Mourinho oduševljen je talijanskim obrambenim dvojcem Bonucci-Chiellini. Toliko oduševljen da je nakon utakmice Manchester Uniteda i Juventusa rekao kako oni zaslužuju biti na katedri Harvarda te kako trebaju pokazivati kako se braniti.

Nije dugo trebalo čekati na službeni odgovor Harvarda. Francesco D'Agostino, čovjek koji vrši funkciju pomoćnog nogometnog trenera na Harvardu rekao je kako je ovaj prijedlog ozbiljno uzet na razmatranje.

- Razmišljao sam o tome. Chiellini bi se mogao baviti medicinskim dijelom nogometa - njegov nos koji je slomljen sigurno tisuću puta bi mogao biti doniran u ime znanosti. Bonucci može predavati psihološki dio treninga, cijela stvar oko odlaska u Milan i povratka u Torino mogla bi uzrokovati fenomen podijeljene ličnosti - izjavio je Talijan za talijanski Tuttosport.

- Šalu na stranu, potpuno se slažem s Mourinhom. Oba igrača su pravi akademici u nogometu. Kada bi ih moji momci mogli promatrati izbliza, svakako bi primali manje golova - završio je D'Agostino.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kovac7 26.10.2018.

    A jedino ih cr7 tascjepao hahaha

  • mestar 25.10.2018.

    Branici nisu cijenjeni kao napaci i ti srednjaci, zato na prste. Zato su lasni obrabbeni igraci rijetkost jer populizam je u modi i dobro se placa. Sminkeri mikad ne mogu bit dobri obrambeni igraci jer to su ljudi posebnog karaktera, na zalost skoro da ih i mema

  • cinquina 25.10.2018.

    pa njemu i je obrana-napad

Komentiraj...
Vidi sve komentare