To je to što me zanima!

Hasani optužuje: Za propast transfera kriv je samo Dinamo!

Znali su da sam došao ozlijeđen, ne znam zbog čega su iznenađeni? Sve je bilo dogovoreno, a onda su se začudili ozljedi, rekao je Ferhan Hasani za Sportske
Vidi originalni članak

Sve se činilo da će makedonski reprezentativac Ferhan Hasani postati novi igrač Dinama, no iznenađujuće je pao na posljednjoj stepenici ka potpisivanju ugovora - liječničkom pregledu.

Sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić pod razlog odustajanja od transfera naveo je ozljedu koja zahtjeva duži oporavak.

No razočarani Hasani ne dijeli isto mišljenje te za ovakav rasplet situacije optužuje Dinamo.

- Za propast transfera kriv je isključivo Dinamo! Znali su da sam došao ozlijeđen, ne znam zbog čega su iznenađeni? Sve je bilo dogovoreno, a onda su se začudili ozljedi nakon liječničkog pregleda - rekao je Hasani za Sportske novosti i dodao da ozljeda nije ozbiljna:

- Pa ne radi se o ligamentima koljena, meniska, ovo je mišić koji bi brzo zacijelio. Ja sam propustio 16 dana priprema, još dva tjedna i ja bih bio spreman za treninge. Uostalom, što to znači, pa potpisao bih ugovor na pet i pol godina, a ne na dva mjeseca, oporavio bih se. Svašta!

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_182246 28.01.2013.

    Dinamo možda nije znao o kakvoj se ozljedi točno radi. A i nebi odmah na treninge, bio bi ti van forme još barem 2-3 mjeseca. Ne isplati se uzimati takve igrače.

  • libeluli 28.01.2013.

    E moj Ferhani Hasani, čuvaj se ti za neku drugu ljigu i neki drugi kljub... ne znaš ti ovi naši trgovce... ma sve će da podvalje... mućak jaje ne moš ni sljadoled da napraviš... ti mamići

  • domagoj2305 28.01.2013.

    treba čim više muslimana dovesti u dinamo pa im se odmah onda pokraj stadiona sagradi đamija!!! fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare