To je to što me zanima!

Uhićen je Hasbulla! Zbog krafni je napravio nekoliko prekršaja

Neobuzdana svadbena zabava u Dagestanu poznata je mnogima i daleko izvan granica republike. U nedostatku drugih načina zabava, takva primitivna opcija i dalje je iznimno popularna
Vidi originalni članak

Hasbulla Magomedov (20) navodno je uhićen u Dagestanu zbog kršenja prometnih pravila. Mladi je Rus ambasador UFC-a i prijatelj bivšeg prvaka Khabiba Nurmagomedova (34).

Prema navodima Marce, Hasbulla je uhićen u rodnom mu Dagestanu. On je s grupom prijatelja napravio višestruke prekršaje u vožnji tijekom proslave vjenčanja. Navodno su blokirali glavnu cestu kako bi kupili krafne.

BIZARNE SCENE VIDEO Mike Tyson zgrabio je Hasbullu (20) i pokušao ugristi NE ZANIMA GA GLAZBA Patuljasti Dagestanac Hasbulla nema vremena da se nađe s Drakeom: 'Ne znam tko je on'

- Neće se ponoviti. Ljudi, ispričavamo se. Morali smo odgovarati u policiji, a ja nisam bio za volanom - izjavio je Hasbulla.

Ministarstvo unutarnjih poslova u Dagestanu osudilo je zabavu slavnog Hasbulle i njegovih prijatelja.

- Neobuzdana svadbena zabava u Dagestanu poznata je mnogima i daleko izvan granica republike. U nedostatku drugih načina zabava, takva primitivna opcija i dalje je iznimno popularna. Blokiranje prometnica ostalim sudionicima u prometu, paljenje guma, međusobno lupanje automobila i mnoge druge stvari koje, zapravo, nemaju nikakve veze sa slavljem - stoji u priopćenju.

- Svi sudionici 'svadbenih emocija', kako se sami nazivaju, privedeni su u policiju, a u odnosu na njih djelatnici Državnog prometnog inspektorata Ministarstva unutarnjih poslova Dagestana sastavili su upravne protokole za sve prekršaje - stoji u izjavi MUP-a. 

Hasbulla ima skoro devet milijuna pratitelja na Instagramu, a prijatelj je s Khabibom, koji se umirovio s profesionalnim omjerom od 29 pobjeda i nula poraza. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • el_kapitan_ 09.05.2023.

    mogao je navratiti u split na besplatne fritule

  • nino58 09.05.2023.

    I?

  • GeneralPraljakUskoplje V 09.05.2023.

    Free Hasbulla

Komentiraj...
Vidi sve komentare