To je to što me zanima!

Haye nije došao na pressicu; Chisora: Budala mi se ne sviđa

Upravo sam se probudio! Izgleda da sam prespavao presicu... Nadam se da nisam propustio ništa važno što je ispalo iz usta Del Boya, napisao je Haye preko Twittera
Vidi originalni članak

Još otkad su se u veljači potukli u Münchenu, boksački dvojac Dereck Chisora i David Haye, ne prestaje s kontroverzama. Ovaj put, bio je red na Hayeu. Uoči njihovog meča na Upton Parku u Londonu, održana je najavna konferencija za medije dvoboja, na kojoj se pojavio samo Chisora, Haye je imao "važnijeg" posla - spavao je!

- Upravo sam se probudio! Izgleda sam prespavao presicu... Nadam se da nisam propustio ništa važno što je ispalo iz usta Del Boya (nadimak za Chisoru, nap. a.) - objavio je Haye na twitteru.

- David Haye je kraljica drame, i ne znam zašto mu ljudi i dalje posvećuju pozornost. Nokautirat ću ga! Znam da je rekao da će me rušiti u drugoj rundi, ali on će pasti u sedmoj. Ova borba je samo oko toga da ja nokautiram tu budalu jer mi se ne sviđa - zaključio je Chisora.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ŠimeŽunić 10.07.2012.

    Mislim da Haye ovdje pobjeđuje ima tehniku i brzinu i ovaj put nije presudna velicina kao u borbi protiv klicka

  • adebayor89 10.07.2012.

    Oba dva su samo obicni lajavci, pametnije bi im bilo da vise treniraju i pripremaju se nego da laju.

  • koden 10.07.2012.

    ovo ce bit super mec.nadam se da ce mu chisora zacepi ona brbljava usta.i pokazat mu ko je tata mata.takodje rkad su se obojica borila protiv klicko brace,hay je ispa da pickica,puno prica i na kraju izgubija,ka fol prst je bila glavna tema.dok chisora je pruzija dobar otpor. kad ce bit mec jedva cekam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare