To je to što me zanima!

Haye: Vitalij Kličko je napokon pristao na borbu sa mnom...

Britanski boksač David Haye poručio je na Twitteru kako je Vitalij Kličko, svjetski prvak prema WBC verziji, pristao na borbu s njim. No prvo će trebati dobiti licenciju
Vidi originalni članak

Haye se umirovio prošle godine nakon što je izgubio od Vitalijeva brata Vladimira i ostao bez svoga WBA naslova. Vrlo brzo se, međutim, predomislio i najavio nastavak karijere ako mu Vitalij pruži priliku za dvoboj.

"Vitalij je napokon pristao na borbu sa mnom. Rekao mi je da ću biti njegov sljedeći suparnik. Let's Get Ready To Rumble!", napisao je Haye.

No, Haye će prije toga morati dobiti licencu Britanskog boksačkog saveza, a to neće biti lako nakon što se prije dva tjedna sukobio sa sunarodnjakom Dereckom Chisorom na konferenciji za novinare poslije Chisorina poraza od Vitalija.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ping-pong 05.03.2012.

    Haye je fantastičan boksač, ima top u ruci, ali u onom meču sa Vladimirom nije bio onaj pravi Haye.Nešto nije bilo kako treba. Dođe li do meča stavljam na Hayea 100 kuna. Dobit će ga sigurno! Glupo je govoriti sad; da je Haye visok kao Vladimir, Vladimir ne bi izdržao s njim ni 1 rundu! Kad bi baba imala m... imali bi dva djeda. Kad sam bio mali gledao sam sa starim Muhammad Alija, iako nisam ni znao šta je to boks, kad sam bio mlad gledao sam Taysona, do jučer sam gledao Lennoxa Lewisa, Stipe i ja smo odrasli skupa, kasnije smo i trenirali zajedno na njegov nagovor, poznavao sam Mate Parlova, sa Tadićima sam skoro svaki dan, volim boks općenito sport i znam dosta o njemu. Za mene je Lennox Lewis boksač svih vremena, tu sam izuzeo Muhammada jer, to je kao da uspoređuješ Maradonu i Messija, što god bi rekao bio bi djelomično u pravu.Kad je Lennox išao u mirovinu svijetski boks je nezanimljiv! David Haye bi mogao napraviti zaokret, samo da mu se pruži šansa!

  • erosonogsvijeta 04.03.2012.

    i da na kraju ce haye svoj poraz opravdavat teorijom zavjere ili problemom sa sluznicom oka il tako nesto...

  • roger federer 04.03.2012.

    možda ovaj put nebude onolko **** pa nešto i napravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare