To je to što me zanima!

Hazard: Imam sreću da igram s Lukom, a Hrvatska je čudesna

Hrvatska je svima poznata; imaju neke nevjerojatne igrače. Imam tu sreću da svaki dan igram uz Luku Modrića, njihovog kapetana. Nema puno toga što možete reći o njemu što već nije rečeno, rekao je Hazard
Vidi originalni članak

Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Kataru u skupini igra s Marokom, Kanadom i Belgijom. Najopasniji protivnik bit će Belgija koja prema Transfermarktu vrijedi vrtoglavih 554 milijuna eura. Kapetan je "crvenih vragova" Eden Hazard (31).

POGLEDAJTE VIDEO: Povijesna pobjeda u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Igrat ćemo s jako dobrim momčadima: Hrvatskom, Marokom i Kanadom. Hrvatska je svima poznata; imaju neke nevjerojatne igrače. Imam tu sreću da svaki dan igram uz Luku Modrića, njihovog kapetana. Nema puno toga što možete reći o njemu što već nije rečeno. Oni su talentirana momčad i zato su prije četiri godine stigli do finala - rekao je Hazard za Fifu.

Rekao je rečenicu-dvije i o Kanadi i Maroku.

- Kanadu i Maroko ne poznajemo, ali ćemo imati vremena naučiti sve o njima. Imaju jako dobre igrače. Maroko ima Hakimija (bočni igrač PSG-a, op. a.) u svojoj momčadi, tako da vam to pokazuje da i oni imaju puno potencijala. U svakom slučaju, činjenica da su dospjeli na Svjetsko prvenstvo znak je da su sjajna momčad - rekao je krilni napadač Real Madrida pa dodao:

- Kanada također ima neke vješte igrače, poput Jonathana Davida. Ne poznajem ga osobno, ali sam ga držao na oku jer je u Lilleu, jednom od mojih bivših klubova. Uvijek je ugodno igrati protiv momčadi s drugih kontinenata koje ne poznaješ tako dobro, učiti o njihovom stilu igre i mentalnom pristupu. To je ljepota SP-a.

PERIŠIĆEVA PRIČA Prepisivao sam od buduće žene u školi, u bus ulazim zadnji, a s Kloppom sam išao na pivo... POZIV NAVIJAČIMA Idete u Katar? Ne zaboravite provjeriti svoje putovnice!

Belgija je na SP-u u Rusiji 2018. osvojila treće mjesto. Hazard će pokušati povesti reprezentaciju do novog uspjeha.

- Moram visoko postaviti letvicu. Pokušat ću biti bolji nego 2018. Bit će teško jer je to već bilo prilično dobro. Sretan sam što sam kapetan sjajne momčadi i velike nogometne nacije, pa dugujemo sami sebi što imamo velika očekivanja - podvukao je Hazard.

SRETAN ROĐENDAN, IZBORNIČE Čovjek koji je uspio preporoditi Hrvatsku: Bio sam pred zidom MODRIĆEV SUIGRAČ Sudario se s golmanom i završio s 20 šavova, nakon dva tjedna pokazao je ožiljak i krvavo oko

Idi na 24sata

Komentari 4

  • good vibes 26.10.2022.

    Aj ti ća

  • NIKE 26.10.2022.

    Ne znam samo kako je jednom De Bruyneu kada mu je ovaj kapetan.

  • sanlorenzo4 26.10.2022.

    Naucija ga je svim tajnama poreznih malverzacija i laganju u korist zlocinaca pod zakletvom na sudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare