To je to što me zanima!

Hazard je majstorijama spasio Contea Albionovog prokletstva

Večeras su, kao i inače, igrali u formaciji 3-4-2-1, a domaćoj publici u vrhu napada predstavilo se i pojačanje iz Arsenala, Olivier Giroud. Odigrao je svojih sat vremena i fulao veliku šansu
Vidi originalni članak

Engleski prvak Chelsea je, barem nakratko, prekinuo krizu igre i rezultata. Poslije dva uzastopna poraza od Bournemoutha i Watforda pronašli su 'žrtvu'.

Dobili su bez problema na domaćem terenu WBA 3-0 na krilima fantastičnog Belgijca Edena Hazarda čime je menadžer Antonio Conte izbjegao 'prokletstvo' koje se dogodilo njegovim prethodnicima Robertu Di Matteu i Andreu Villas-Boasu.

Naime, Talijan i Portugalac svojevremenu su dobivali otkaze u Chelseaju nakon što su izgubili baš od današnjeg protivnika. Danas to nije bilo moguće zbog ponajboljeg igrača lige, Hazardu, koji je zabio dva gola (prvi za vodstvo u 25. minuti), od čega jedan doista prekrasan u 71.

VIDEO

Treći gol za londonski klub zabio je Nigerijac Victor Moses u 63. minuti.

Conteu se nije dogodilo isto što i Villas-Boasu i Di Matteu, ali i dalje kladionice prognoziraju kako bi on trebao biti prvi sljedeći trener koji će dobiti otkaz u Premiershipu. 

Chelsea još stigne spasiti sezonu ukoliko u prvenstvu izbori najmanje četvrto mjesto, odnosno, izbaci Barcelonu u osmini finala Lige prvaka.

Večeras su, kao i inače, igrali u formaciji 3-4-2-1, a domaćoj publici u vrhu napada predstavilo se i pojačanje iz Arsenala, Olivier Giroud. Odigrao je svojih sat vremena i fulao veliku šansu...

Poslije 27. odigranih kola Chelsea je četvrti sa 53 boda, a WBA je ostao zadnji sa 20 osvojenih bodova.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • cityzent 13.02.2018.

    bez obzira sto mi je de bruyne draži eden uvjerljivo najbolji igrač u belgiji apsolutno čovjek ima nevjerovatno učinke veliki talent, zaslužuje neki veći klub

  • thedarkside 13.02.2018.

    Zasto mi brisete komentar???zato sto sam napisao da je netko srbin???dali je to neka uvrjeda???najgore novine !!!

  • POTYAM 13.02.2018.

    Hazard igracina, christensen se mora jos malo oporavit al je odigrao solidno bez puno gresaka, azpi standardan, kante pretrci svaku utakmicu vise od bakajoka cijelu sezonu a ziru i morata solidni. Dobro su se drzali jer je wba mogao zabit dva cista gola al nema veze. Conte je mogao mozda umjesto vilijana stavit emersona da decko malo okusi igru poslije ozljede, nadam se da ce protiv hula sljedecu barem pola tekme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare