To je to što me zanima!

Hazard je zadnju utakmicu za Lille igrao pijan i - zabio 3 gola

Noć prije posljednje utakmice Lillea u sezoni 2011/12. neki su igrači izašli, a najuporniji od njih bio je Eden Hazard. Na utakmicu s Nancyjem došao je još pijan, bez minute sna i - zabio tri gola
Vidi originalni članak

U sezoni 2011/12. Eden Hazard bio je jedna od najvećih mladih zvijezda europskog nogometa. Tijekom cijele sezone vukao je svoj Lille u francuskom prvenstvu i dovukao ga do trećeg mjesta na tablici, a sebe do svlačionice Chelseaja. A svoju posljednju utakmicu u dresu francuskog kluba odigrao je sa stilom. No njegov tadašnji suigrač Rio Mavuba otkrio je do sada nepoznate detalje koji su prethodili toj utakmici.

- Inače nismo izlazili prije utakmica, no prije utakmice s Nancyjem znali smo da smo osigurali treće mjesto i Eden je organizirao druženje sa suigračima s obzirom da mu je to bila zadnja utakmica za Lille. Cijelu noć smo pili, a kad je ujutro trener Rudi Garcia došao u Edenovu sobu, shvatio je da nije spavao cijelu noć - otkrio je Mavuba.

No Belgijcu to nije smetalo. Dapače. Lille je pobijedio 4-1, Hazard je zabio tri gola u prvom poluvremenu, a navijači su ga ovacijama ispratili s terena u 88. minuti.

Dva mjeseca kasnije pojačao je Chelsea za 38 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • the devil 26.12.2016.

    Kakav igračina..stroj.. koju brzinu i kontrolu lopte ima.. strahovito.. meni osobno najbolji igrač..

  • Boki8 26.12.2016.

    Nemoze biti istina on je musliman i nepije😀

  • mestar 26.12.2016.

    Cinjenica je i neshvatljivo za nase, trenere, upravu i dezurne oko kluba da u ligi petice, gdje bi trebala bit veca diciplina i neke karantene koje ubijaju mlade sportase kao kod nas , gdje ih zatvore i spijuniraju kao robove i kriminalce.U tim ligama nitko nikoga ne spijunira niti provjerava kad ce tko ic spavat, gdje ce izlazit na vecer i zabavljat se, ali kad dode trning i utakmica, zna se sto je ciji posao i ako ga ne radis dobro i proffesionalno, letis iz kluba pogotovo ako ne igras onako kako se od tebe ocekiva, na tebi je da sam sebe pripremis za utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare