To je to što me zanima!

HDZ-ovci digli ruke za kredit i otjerali Hrvoja Maleša iz Splita

Nasljednik Hrvoja Maleša bit će izabran na javnom natječaju. Jedan od kandidata za upražnjeno mjesto predsjednika navodno je Hajdukov odvjetnik Damir Primorac...
Vidi originalni članak

Grad Split dao je jamstvo Hajduku za kredit na 60 milijuna kuna, uvećanih za kamate i troškove te ga tako nakratko spasio od stečaja. Nakratko, zato jer je trenutni minus veći od 100 milijuna kuna te će biti potrebna prodaja nekolicine igrača, drastično rezanje proračuna i zaokret u poslovanju, kako "bijeli" opet ne bi potonuli.

Za izglasavanje jamstva bilo je potrebno 13 ruku, a vijećnici HDZ-a uvjetovali su svoju suglasnost ostavkom predsjednika Hrvoja Maleša. Čelnici Nadzornog odbora Hajduka nisu imali ništa protiv, štoviše, javna je tajna kako su mu odavno okrenuli leđa. Umjesto da nadziru rad Malešove uprave, oni su sami vodili klub, a Maleš se na funkciji održao samo poradi akcije Uskoka, u kojoj je otkrio nečasne radnje u sudačkoj organizaciji.

Malešov nasljednik bit će izabran na javnom natječaju, a prvi zadaci bit će mu otkazi dijelu zaposlenika, rezanje troškova i sastavljanje kvartalnih izvješća o namjenskom trošenju sredstava iz kredita. Jedan od kandidata za upražnjeno mjesto je Hajdukov odvjetnik Damir Primorac.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ikanonimus 08.06.2012.

    jaki hajduk jaka liga jak hajduk bez kvazi menađera,mesara,pekara,politički kadrova i što je najvažnije s vlasnikom odnosno gospodinom 51%

  • croata33 08.06.2012.

    Dođoh, zagadih, otiđoh

  • loro 08.06.2012.

    unistili ste klub sa bogatom povijescu i zato se sramite,paraziti i bezkicmenjaci.Nadam se samo da ce ga kupiti neki milijarder kad nasi ljudi nisu sposobni da ga vode nego samo da ga kradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare